Tampere-talo  4.-5.2.2017     

Parhaat ideat ja palvelut häiden suunnitteluun jo vuodesta 1994


Info       Ohjelma       Näytteilleasettajat       Ota yhteyttä

MESSUINFO

Avoinna: 4.-5.2.2017
klo 10.00-17.00
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, Tampere
Pysäköinti ja kulkuyhteydet
 
Pääsylippu ovelta 15 €
 
Kimppalippujen ennakkomyynti on päättynyt.
Lipunmyyntipisteessä lippuja on myynnissä käteisellä tai kortilla.
_________________________
 
Tiedustelut ja median edustajien ilmoittautuminen: info@tampereenhaamessut.com
050 566 1004 

Kuvat: Mika Peltomaa Photography ja Maahantuojien Outlet

Ikimuistoisten juhlien suunnittelu alkaa häämessuilta

Lämpimästi tervetuloa fiilistelemään rakkaasi kanssa elämänne tärkeintä juhlapäivää!

Tampereen Häämessuilla tutustut juhlapaikkoihin, pienistä suuriin, kartanoista ravintoloihin. Näet huikeimmat askarteluideat ja huomaat mitä kaikkea ihanaa voisitkaan tehdä itse. Kuulet asiantuntijoiden vinkit herkullisimman menun laadintaan ja voit suunnitella vaikka unelmiesi hääkakun. Saat yksilöllistä opastusta niin morsiuspuvun kuin miesten juhlavaatetuksenkin valintaan. Pääset tutustumaan satoihin sormuksiin yhden päivän aikana ja kaikki ne saman katon alla!

Näitä ja paljon kaikkea muutakin elämyksellistä Tampereen Häämessuilla! Sinua ja rakkaintasi palvelemassa 130 näytteilleasettajaa.

Unelmat pitää nähdä, tuntea ja saavuttaa!

Ohjelmalavalla nonstopina tietoiskuja kiinnostavista aiheista

Istahda vaikka kuohuvan juoman äärelle kuulemaan meikeistä, kampauksista, hääkuvauksesta tai tulevista häätrendeistä. Ohjelma täydentyy ja tarkentuu vielä ennen messuja. Katso viimeisin versio tästä.

Useilla messuosastoilla pääset myös osallistumaan tai seuraamaan työnäytöksiä. Kysy ja osallistu rohkeasti, näytteilleasettajat ovat paikalla sinua varten. 

Ideakuja inspiroi

Ideakujalle on katettu reilu kymmenen hääkattausta eri värein, eri tyylein. Varmasti inspiroivaa tutkittavaa muitakin juhlia suunnitteleville. Toteuttajana ovat alan ammattilaiset, joten kokonaisuus on rönsyävän tyylikäs. Ideakujalla valokuvaaminen on sallittua.

Upea Iltapukumaailma valloittaa Talvipuutarhan

Tampere-talon Talvipuutarha täyttyy yli 1.000 iltapuvun valikoimalla. Maahantuojien Outletin suurvalikoimasta messujen ajan kaikki iltapuvut vähintään -50% alennuksella alkuperäisestä hinnasta. Valikoimissa runsas valikoima erilaisia malleja klassisen tyylikkäistä, näyttäviin tanssiaispukuihin. Koot XS – XXXL.

Lue lisää www.iltapukuoutlet.fi

Jotta messupäiväsi sujuisi hyvin

Huomaathan, että monilla näytteilleasettajilla on huipputarjouksia, jotka ovat voimassa VAIN messujen ajan. Varaathan siis mukaasi käteistä rahaa. Kaikilla osastoilla ei välttämättä käy pankkikortti maksuvälineenä. Tarvittaessa messualueelta pääsee käymään pankkiautomaatilla, mutta matkaa on useita kortteleita.

Tungoksessa tulee helposti kuuma. Takkisi voit jättää Tampere-talon etuaulan vartioituun naulakkoon. Palvelu on maksullinen.

Messualueen kahvila ohjelmalavan vieressä ja Cafe Soolo etuaulassa palvelevat, kun nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa.

Messualueella valokuvaaminen on sallittua, mutta kysythän luvan kuvatessasi näytteilleasettajan osastolla.  
WWW-toteutus: Lifestyle Media Oy