Tampere-talo  4.-5.2.2017     

Parhaat ideat ja palvelut häiden suunnitteluun jo vuodesta 1994


Info       Ohjelma       Näytteilleasettajat       Ota yhteyttä

LEHDISTÖTIEDOTTEET 2017

Tiedote 1.2.2017

Vaikka kesään ja suurimpaan hääsesonkiin on vielä aikaa, voi Tampereen Häämessuilla orientoitua oivallisesti häätunnelmaan jo helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tuttuun tapaan Tampere-talossa pidettävä tapahtuma kokoaa saman katon alle kaiken, mitä hääjuhlaansa suunnittelevien parien tulee tietää juhlien suunnittelusta ja tämän hetken hääilmiöistä. Luvassa on uudistuneita muotinäytöksiä, lukemattomia säkenöiviä sormuksia ja valtaisasti ideoita ja yksityiskohtia pieniin sekä suuriin juhliin.

Jo vuodesta 1994 toimineet Tampereen Häämessut tuovat ilmoille jälleen jotain uutta hääparien innostua. Esimerkiksi suosittu muotinäytös tulee olemaan erilainen kuin aikaisempina vuosina. Esittelyyn tuodaan kolme tämän hetken kuuminta teemaa suomalaisten suunnittelijoiden upein puvuin ja asustein. Trends-katsaus antaa ideoita hääjuhlan yhtenäisiin visuaalisiin valintoihin.

Yksilöllisyys on kaikkinensa noussut vahvaksi teemaksi. Häissäkin halutaan tuoda esiin hääparin persoonaa ja kiinnostuksen kohteita, tehdä hääjuhlasta vahvasti omannäköinen. Rohkean morsiamen hääpuku saattaa olla vaikkapa farkkukankainen luomus tai hääkakku jokaiselle vieraalle erikseen tarjottava pikkuinen persoonallisesti koristeltu leivonnainen. Perinteiset kermakakut ovat väistymässä todellisten kakkutaideteosten ja yksilöllisesti koristeltujen cup cake -leivonnaisten sekä käsintehtyjä makeisia tarjoilevien buffet-pöytien tieltä.

Myös juhlapaikka on olennainen juhlien tyylin tekijä. Esittäytymässä onkin laaja valikoima juhlapaikkoja kartanoista tunnelmallisiin ravintoloihin. Mielenkiintoisena uutuutena paikalle esiteltäväksi saapuu Nokian kartano, joka on ollut pitkään suljettuna. Historiallinen tila avataan juhlakäyttöön tänä keväänä.

Sormukset ovat aina yksi kiivaimmin kiinnostavimmista osioista Tampereen Häämessuilla, sillä monen eri liikkeen sormukset ovat helposti ja nopeasti vertailtavissa. Valinnanvaraa on tuhatmäärin ja messutarjoukset voimassa vain messuviikonlopun ajan.

Hääparin lisäksi myös juhlavieraille löytyy mielenkiintoisia osioita. Tampere-talon talvipuutarhan valtaa maahantuojien yli 1 000:n uuden iltapukukaunokaisen outlet-valikoima, josta esimerkiksi kaasot ja sukulaiset voivat löytää pukunsa pikkurahalla. Messujen ajan kaikki iltapuvut nimittäin myydään vähintään 50%:n alennuksella alkuperäisestä hinnasta. Mikäli messuilla aikoo tehdä ostoksia, kannattaa mukaan varata käteistä, sillä kaikilla osastoilla ei välttämättä voi maksaa kortilla.

TAMPEREEN HÄÄMESSUT
Avoinna: 4.-5.2.2017
klo 10.00-17.00
Pääsylippu ovelta 15 €
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, Tampere
Paikalla yli 130 näytteilleasettajaa

Lisätietoja:
Satu Välimäki
BelMonte
p. 050 566 1004
info@tampereenhaamessut.com

 

LEHDISTÖTIEDOTTEET 2014

Tiedote 4.2.2014
Tampereen Häämessut 20 vuotta


Vaikka kesähääsesonkiin on vielä aikaa, voi Tampere-talossa virittäytyä häätunnelmaan jo helmikuun toisena viikonloppuna. 20-vuotisjuhliaan viettävä Tampereen Häämessut kokoaa jälleen saman katon alle kaiken, mitä hääjuhlaansa suunnittelevien parien tulee tietää juhlasuunnittelusta ja kauden kuumimmista trendeistä. Luvassa on loistokkaita muotinäytöksiä, musiikkiesityksiä ja myyntinäyttelyitä sekä ideoita ja yksityiskohtia pieniin ja suuriin juhliin.

Ohjelmaa on molempina messupäivinä kahden kerroksen täydeltä. Sorsapuistosalissa tunnelmaa luovat 140 näytteilleasettajaa sekä ohjelmalavan monipuoliset esiintyjät. Studiossa häämessujen vauhdikkaimpana vetonaulana on tanssiva morsiuspukunäytös, jonka lavasäteilystä vastaavat tanssiurheiluseura Stepin taidokkaat tanssijat ihanissa hääpuvuissaan. Talvipuutarhassa messuvieraita houkuttelee Studio Jukka Rintalan design-vaatteiden myyntinäyttely.

Toisessa kerroksessa puistolämpiötä kaunistaa katettujen juhlapöytien näyttely, jossa on esillä suunnittelijoiden, juhlapaikkojen ja catering-palveluiden upeimmat kattaus- ja koristeluvinkit elämän tärkeimpään juhlapäivään. Häämessujen kovin kuhina syntyy oletettavasti Sopraanossa, jonka valtaa edellisvuonnakin suuren suosion saavuttanut käytettyjen hääpukujen ja asusteiden myyntinäyttely Jotain käytettyä.

Tampereen Häämessut Tampere-talossa 8.-9.2.2013 klo 10-17Lisätietoja
tapahtumasta: BelMonte, Satu Välimäki
p. 050�566 1004
Tanssivasta morsiuspukunäytöksestä: Tapahtumatuotanto Kultahattu, Tarja Jykylä
p. 0400 940 057
Jotain käytettyä -myyntinäyttelystä: Twizt, Marika Mansikkamäki
p. 040�504 8551
Tiedote 4.2.2014
Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?Musiikki on olennaisessa roolissa hääjuhlien tunnelman luomisessa. Tyypillisesti juhlien musiikista puhuttaessa keskustelu kääntyy automaattisesti hääbändien valintaan. Elävä musiikki luo juhlaan arvokkuutta ja tarjoaa etenkin vanhemmalle väelle mahdollisuuden perinteisiin tansseihin. Viime vuosina yhä useammissa häissä musiikista on vastannut ammattimainen DJ, joka huolehtii juhlien tunnelmasta joko yksin tai yhdessä hääbändin kanssa.

Hääjuhlien tunnelman osalta haastavin vaihe koetaan heti juhlien alkumetreillä. Liian monesti juhlien ensimmäiset tunnit ovat kiusallisen hiljaisia ja jäykkiä tunnelmaltaan. Häät ovat tyypillisesti juhlat, joihin kerääntyy iso määrä toisilleen tuntemattomia henkilöitä. Juhlaparin ystävät eivät välttämättä tunne sukulaisia ja morsiamen puolen sukulaiset saattavat tavata sulhasen sukulaisia ensimmäistä kertaa. Näin ollen yhteisiä puheenaiheita ei vielä ole syntynyt ja sen vuoksi hääjuhlissa onkin usein varsin odottava tunnelma juhlien alussa.

Ammattitaitoinen DJ huolehtii juhlavieraiden viihtymisestä juhlien alusta alkaen ja ottaa vieraat vastaan heidän saapuessaan hääjuhliin. Hän toimii myös tunnelman keventäjänä ja voi myös juonnoissaan kertoa juhlavieraille perusasioita juhlien aikataulusta ja ohjelmasta. DJ voi tarvittaessa toimia myös illan juontajana, mikäli bestman ja kaaso eivät halua ottaa tätä roolia itselleen. DJ:llä on olennainen rooli myös mahdollisen hääbändin taukojen aikana, jotta bändin nostama tunnelma ei pääse latistumaan taukojen aikana.

Kustannusten osalta häädj tulee olennaisesti hääbändiä edullisemmaksi. Hääbändien hintahaitari on varsin laaja, mutta pääsääntöisesti hinnat lähtevät 700 eurosta ylöspäin. Kokeneemmat hääbändit maksavat jo noin 1500 euroa ja jos juhliinsa haluaa valtakunnallisesti tunnetun artistin, hääbudjettiin täytyy tehdä noin 2500-5000 euron suuruinen varaus. Ammattimaisen DJ:n kustannukset lähtevät vajaasta 500 eurosta ylöspäin.

Ohjelmatoimisto Popmaster tarjoaa DJ- ja karaokepalvelua häihin selkeällä hinnoittelulla. Lähtöhinta on 470 euroa, joka sisältää kuuden tunnin mittaisen soittoajan laitteineen ja levystöineen. Tutustu tarkemmin Popmasterin palveluun osoitteessa www.popmaster.fi.

Lisätietoja:
1) www.popmaster.fi
2) Tommi Innala, puh. 010 292 5290

Tiedote 4.2.2014
Vuoden Hääkuva on tulvillaan kartanoromantiikkaaVuoden Hääkuva 2014 -kilpailun voitti tamperelainen kuvaaja Irina Kolomijets

Valokuvaaja Irina Kolomijets oli valmistellut tamperelaisten Pauliina Rytkösen ja Matti Lamminperän hääkuvauksen huolellisesti, ja juhlatalo Knuutilan kartanon sisämiljöö tuki erinomaisesti parin toiveita pastellisävyisistä vintagehenkisistä kuvista. Raati arvosti perinteisen hääkuvan luonnollisuutta ja herkullisia värejä sekä modernia tvistiä.

Onni, ilo ja suuri rakkaus ovat niitä asioita, joiden haluan kuvistani välittyvän, Irina Kolomijets toteaa.

Korkeatasoisessa kilpailussa Irina Kolomijetsin vahva tausta erottui edukseen. Hän on suorittanut valokuvaajan tutkinnot aina erikoisammattitutkintoon saakka ja toimii nykyisin myös aloittelevien kuvaajien tuutorina. Kokemusta valokuvausalasta Kolomijetsille on kertynyt jo yli 10 vuotta, joista viimeiset kolme vuotta oman yrityksen Valokuvaamo Luovan merkeissä.

Kilpailutyöt arvostellut raati korosti arvostelussaan teknisen osaamisen ja sommittelun ohella kuvista välittyvää tunnelmaa. Raati koostui kilpailun järjestävän Häät-lehden sekä yhteistyökumppaneiden edustajista.

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestää Häät-lehti yhteistyössä Fotonetin, Nikon Nordicin ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n kanssa. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen hääkuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yhteisölle.

Kilpailu on jaettu neljään sarjaan, jotka ovat miljööhääkuva, studiohääkuva, dokumentaarinen hääkuva ja vuoden morsian -kuva. Kustakin sarjasta valittiin sarjavoittaja ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa. Sarjojen voittajien joukosta valittiin kokonaiskilpailun voittaja. Vuoden Hääkuva 2014 -kilpailuun osallistui ennätykselliset 451 hääkuvaa, jossa kasvua edellisvuoteen 21 prosenttia.
Vuoden Hääkuva 2014
KILPAILUSSA SIJOITTUNEET KUVAAJAT
Vuoden Hääkuva 2014 ja Miljööhääkuva 2014: Irina Kolomijets, Valokuvaamo Luova, Tampere
Miljööhääkuva, kunniamaininta: Tomi Jarva, Vantaa
Miljööhääkuva, kunniamaininta: Noora Slotte, Studio P.S.V. Oulu
Studiohääkuva 2014: Mikko Kaaresmaa, Studio Huone, Turku
Studiohääkuva, kunniamaininta: Marko Koivuporras, Studio Street, Seinäjoki
Studiohääkuva, kunniamaininta: Irina Kolomijets, Valokuvaamo Luova, Tampere
Vuoden Morsian 2014: Mika Peltomaa, Mika Peltomaa Photography, Tampere
Vuoden Morsian, kunniamaininta: Mikko Kaaresmaa, Studio Huone, Turku
Vuoden Morsian, kunniamaininta: Sami Seppänen, Sami Seppänen Photography, Helsinki
Dokumentaarinen hääkuva 2014: Petri Mast, Petri Mast Photography, Tuusula
Dokumentaarinen hääkuva, kunniamaininta: Wenjie Wu, L5 Vision, Helsinki
Dokumentaarinen hääkuva, kunniamaininta: Nina Dodd, Valokuvastudio Nina Dodd, Helsinki

Voittajakuvaan ja sarjojen parhaimmistoon voi tutustua Tampereen Häämessuilla 8.-9.2.2014
Tampere-talossa sekä Häät.fissä osoitteessa www.haat.fi ja Häät-lehden numerossa 1/2014, joka ilmestyy helmikuussa 2014.

LISÄTIEDOT
Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi, puh. 040 5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi
Irina Kolomijets, Valokuvaamo Luova, puh. 044 735 7744, irina@valokuvaamoluova.com

KUVAPYYNNÖT
Sari Yli-Salomäki, puh. 040 5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi
LEHDISTÖTIEDOTTEET 2013

Juhlan lumoa ja design-muotia Tampereen Häämessuilla

Tampere-talo peittyy helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna juhlahumuun, kun Tampereen Häämessut valtaa kaupungin jo 19. kerran. Messuvieraita hemmotellaan säihkyvillä muotinäytöksillä, tietoiskuilla ja innostavilla ideoilla, joilla niin pienen kuin suurenkin budjetin juhlista saadaan ikimuistoiset.

Häämessujen uutuuksia ovat loistokas Design & Lifestyle –muotinäytös, joka kokoaa yhteen Suomen parhaiden pukusuunnittelijoiden, mm. Jukka Rintalan ja Sinikka Nikanderin, upeimpia luomuksia, sekä käytettyjen hääpukujen myyntinäyttely Jotain käytettyä. Viime vuosien tapaan Talvipuutarhaan rakennettu katettujen juhlapöytien näyttely tarjoaa puolestaan suunnittelijoiden, juhlapaikkojen ja catering-palveluiden kauneimpia kattaus- ja koristeluvinkkejä juhlapäivään.

Häämessujen juhlatunnelman takaavat ennätykselliset 140 näytteilleasettajaa sekä omiin juhliinsa ainutlaatuisia ideoita ammentavat messuvieraat, joita Tampere-taloon odotetaan saapuvan lauantain ja sunnuntain aikana yli 5.000.

Tampereen Häämessut Tampere-talossa 2.-3.2.2013 klo 10-17


Lisätietoja
tapahtumasta: BelMonte, Satu Välimäki
p. 050�566 1004
muotinäytöksistä: Fashion Unit, Johanna Soilu
p. 040�579 2231
Jotain käytettyä-myyntinäyttelystä: Twizt, Marika Mansikkamäki
p. 040�504 8551

Tiedote 1.2.2013
Vuoden Hääkuva 2013 -kilpailun voitti nokialainen Mikko Ovaska

Morsiamen oma hetki ikuistui Vuoden Hääkuvaksi

Valokuvaaja Mikko Ovaskan idea ja toteutus morsiamen omasta hetkestä hääpaikan rappukäytävässä nappasi voiton Vuoden Hääkuva 2013 -kilpailussa.

Morsian on hääjuhlan katseiden kohde ja ansaitsee oman hetkensä parrasvaloissa, Ovaska hehkuttaa.

31-vuotias nokialainen valokuvaaja vaihtoi soppakauhan kameraan pari vuotta sitten ja katsoo kunnianhimoisesti kohti tulevaisuutta.

Haluan kehittää itseäni valokuvaajana mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä suoritan ammattivalokuvaajille tarkoitettua Valokuvaajan ammattitutkintoa Visuaalisen viestinnän instituutissa Tampereella, Ovaska kertoo.

Kilpailutyöt arvostellut raati korosti arvostelussaan teknisen osaamisen ohella sommittelua ja kuvista välittyvää tunnetta. Raati koostui kilpailun järjestävän Häät-lehden sekä yhteistyökumppanien edustajista.

Kilpailu on jaettu neljään sarjaan, jotka ovat miljööhääkuva, studiohääkuva, dokumentaarinen hääkuva ja vuoden morsian -kuva. Kustakin sarjasta valittiin sarjavoittaja ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa. Sarjojen voittajien joukosta valittiin kokonaiskilpailun voittaja. Vuoden Hääkuva 2013 -kilpailuun osallistui ennätykselliset 376 hääkuvaa.
Vuoden Hääkuva 2013 -kilpailussa sijoittuneet kuvaajat
Vuoden Hääkuva 2013 ja Vuoden Morsian -kuva: Mikko Ovaska, Studio Ovaska, Nokia
Vuoden Morsian, kunniamaininta: Sakari Röyskö, Helsinki
Vuoden Morsian, kunniamaininta: Eeva Meusel, Pori
Studiohääkuva 2013: Juuso Laatio, Mutant Koala Pictures, Oulu
Studiohääkuva, kunniamaininta: Suvi Roiko, Studio Suvi Roiko, Tampere
Studiohääkuva, kunniamaininta: Antti Karppinen, Alias Studiot, Kuopio
Miljööhääkuva 2013: Janne Miettinen, Espoo
Miljööhääkuva, kunniamaininta: Oscar Lindell, Studio Lindell, Porvoo
Miljööhääkuva, kunniamaininta: Ville Honkamäki, Villekuvaa.com, Espoo
Dokumentaarinen hääkuva 2013: Jon Grönholm, Kuokkavieraat, Helsinki
Dokumentaarinen hääkuva, kunniamaininta: Lari Järnefelt, Felt Fotografi, Helsinki
Dokumentaarinen hääkuva, kunniamaininta: Mari Lehtisalo, Söderkulla

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestää Häät-lehti yhteistyössä Eirikuvan, Nikon Nordicin ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n kanssa. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen hääkuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yhteisölle.

Voittajakuvaan ja sarjojen parhaimmistoon voi tutustua Tampereen Häämessuilla 2.-3.2.2013
Tampere-talossa ja Elämäsi Juhlat & Nainen-messuilla Lahden Messukeskuksessa 9.-10.2.2013 sekä Häät.fissä osoitteessa www.häät.fi ja Häät-lehden 20-vuotisjuhlanumerossa 1/2013, joka ilmestyy 19.2.2013.

LISÄTIEDOT
Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi, puh. 040�5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi
Mikko Ovaska, Studio Ovaska, puh. 050 4001187, mikko@studioovaska.com
Antti Sihlman, Eirikuva, puh. 044 5594114, antti.sihlman@eirikuva.fi
Tiina Heikkinen, Nikon Nordic, puh. 040 0729349, tiina.heikkinen@nikon.fi
Anna Kaleva-Tsagklas, Suomen Ammattivalokuvaajat ry, puh. 050 4399439, toimisto@ammattivalokuvaajat.fi

KUVAPYYNNÖT
Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi, puh. 040�5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi

Tiedote 31.1.2013
Fazer Juhlat-tiimi osallistuu Häämessuille
Tervetuloa tapaamaan meitä ja suunnittelemaan yhdessä unelmiesi hääjuhlat! Nettisivuillamme voit käydä etukäteen katsomassa kuvia upeista juhlatiloistamme, lukea herkullisia menu-ehdotuksia ja lisätietoa palveluistamme. www.fazer.fi/juhlat.

Tiedote 28.1.2013
Tammerin ja Ilveksen messuosastolla romantiikka kohtaa historian

Jotain uutta ja jotain vanhaa – sopivassa suhteessa! Eleganttien hääjuhlien järjestämiseen on tarjolla apua Grand Hotel Tammerin ja Sokos Hotel Ilveksen yhteisellä hääosastolla Tampereen häämessuilla 2.2–3.2 2013.

Tarjolla on apua hääjuhlien suunnitteluun, vieraiden majoittamiseen ja tietysti upeita mahdollisuuksia unohtumattoman hääyön viettämiseen. Kokeneet ammattilaiset antavat parhaat vinkkinsä ja osastolla voit tehdä varauksen omien juhliesi tapahtumapaikkaan.

- Häät ovat monelle se elämän tärkein päivä, joten haluamme tarjota sen järjestämiseen auttavan kätemme. Kun puitteet ovat kunnossa, voi juhlapari – ja varsinkin morsian – keskittyä olennaiseen: joka hetkestä nauttimiseen, tietää Grand Hotel Tammerin hotelli- ja ravintolapäällikkö Janne Mönkkönen.

Lisätietoja:

Janne Mönkkönen, hotelli- ja ravintolapäällikkö Grand Hotel Tammer, 0400 701 451

Tiedote 24.1.2013
Suklaalähde ja suklaaputous hurmaavat sekä morsiusparin että vieraat

Laadukkailla ja tyylikkäillä suklaalähteillä ja suklaaputouksilla luotte erikokoisiin juhliinne ihanan sekä maku- että näköaistia hivelevän suklaanautinnon. Suklaalähteen äärellä loihditte nautinnollisia ja ikimuistoisia hetkiä niin arkeen kuin juhlaankin. Oli sitten kyseessä häät, synttärit, yritysjuhlat, lastenkutsut, babyshowerit, perheen herkutteluilta tai illanistujaiset ystävien kanssa niin lämmintä suklaata valuva suklaalähde hurmaa kaikki suklaan ystävät.

Näyttävä suklaalähde tai suklaaputous on enemmän kuin herkullinen jälkiruoka, se on juhlienne katseenvangitsija. Suklaaseen voitte dipata mansikoita, banaania, ananasta, kirsikoita, meloneja, viinirypäleitä, vaahtokarkkeja, marenkeja jne. Dippaaminen ei ole ainoastaan herkullista, se on myös hauskaa ja mieleenpainuvaa. Erilaiset dipattavat tarjoavat unohtumattomien makunautintojen lisäksi myös värikylläistä silmänruokaa. Suklaaputous sopii myös juhlienne ohjelmanumeroksi ja sen äärellä saat otettua hauskoja valokuvia.

Maahantuomamme suklaalähteet ja suklaaputoukset on valmistettu kestämään. Ammattilais-käyttöön tarkoitetut näyttävät suklaalähteet ja -putoukset on valmistettu ympäriinsä ruostumattomasta teräksestä. Myös pienempien kotikäyttöön tarkoitettujen suklaalähteiden runko ja malja ovat ruostumatonta terästä. Nämä mallit soveltuvat niille, jotka haluavat yhdistelmän kestävyyttä, luotettavuutta ja tyyliä.

Valitse oikea suklaalähde tai suklaaputous tarpeesi mukaan. Myymme sekä kotikäyttöön että ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja suklaalähteitä ja -putouksia. Lisäksi vuokraamme ammattilaislaitteita sekä yksityisille että yrityksille.

Olemme mukana Tampereen häämessuilla osastolla 275. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja messutarjouksiimme!

TD Circus
www.tdcircus.fi
info@tdcircus.fi

Tiedote 24.1.2013
Ammattitason DJ- ja karaokepalvelut hääjuhliin

Tamperelainen ohjelmatoimisto Popmaster lanseerasi äskettäin uuden tavan tilata hääjuhliin ääntä, valoa ja ohjelmaa ammattimaisesti toteutettuna. Popmasterin Juhlapaketti-verkkopalvelussa voi vuokrata kokonaisuuden, johon sisältyy DJ:n tai karaokejuontajan lisäksi asiakkaan valitsema ääni- ja valokalusto.�

Juhlapaketin avulla mm. polttareihin ja häihin on mahdollista järjestää ohjelmaa näyttävästi ja viihdyttävästi lähes missä tahansa. Juhlapaketit ovat tilattavissa Popmasterin kotisivuilla osoitteessa www.popmaster.fi.

Juhlapaketteja on kolme eritasoista: Perus-, Extra- ja Deluxe. Kaikkiin Juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten juhlien järjestäjä saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan tarvitsee vain katsoa, että tilat ovat sopivat, ja että sähköä on saatavilla.�

Kiinteästi hinnoitellun peruspaketin pystyy tilaamaan netistä muutamalla klikkauksella, ja kaikkia paketteja on mahdollista täydentää lisälaitteilla, kuten vaikkapa savukoneella, taivasheittimellä tai juhlatilan tunnelmavalaisuun soveltuvilla spottivaloilla.�

– Tuotamme DJ- ja karaokepalveluja myös ravintoloille, ja asiakaskuntaamme kuuluu kymmeniä ravintoloita ympäri Pirkanmaata. Voimme siis taata, että meiltä saat juhliisi varmasti kokeneen ja osaavan ammattilaisen sekä kunnolliset laitteet, kertoo Popmasterin vetäjä Tommi Innala.

Lisätietoja:
www.popmaster.fi
Puh. 010 292 5290

Tiedote 22.1.2013
Terveen suun puolesta – Suuhygienistipalvelu Elina Jokijärvi-Aatinen

Suuhygienistipalvelu Elina Jokijärvi-Aatinen on Tampereen Häämessuilla Tampere - Talossa 2.- 3.2.2013, osastolla 208.

Sinun on mahdollista saada hymy kauniin valkoiseksi turvallisesti ja laadukkaasti upeita tuloksia saavuttaneella GLOSS® Laservalkaisumenetelmällä. Hampaiden valkaisu tehdään ainoastaan valkaisuun kehitetyllä ainutlaatuisella ja turvallisella laserilla. Perinteisen yhden laservalonlähteen sijaan yhdistelmä-valottimessa käytetään kahta eri valon aallonpituutta, jolloin hampaiden vaaleneminen on nopeampaa ja hammasystävällisempää.

GLOSS® Laservalkaisu on aina yksilöllinen valkaisu. Yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu mahdollistaa hampaissa olevien värierojen huomioimisen. GLOSS® Laservalkaisulla saadaan vaalennettua myös tummemmat kulmahampaat. Lyhyt 6 minuutin valotusaika per valkaisukierros mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille. Hampaista tulee hyvin hoidetun ja terveen näköiset sekä luonnollisen valkoiset.

Anna hetki aikaa itsellesi ja suusi terveydelle. Huolellisen suunhoidon tuloksena suu on terve, hengitys raikas ja hymy kaunis. Hyvällä suuhygienialla ehkäistään ientulehdusta, hampaan kiinnityskudossairautta ja hampaan reikiintymistä eli kariesta. Hampaat ja suu pysyvät kauniina ja puhtaina, kun niistä huolehditaan joka päivä. Terve suu on osa ihmisen hyvinvointia ja hyvää arkea.

Suuhygienistipalvelu Elina Jokijärvi-Aatinen on aloittanut toimintansa vuoden 2013 alusta ja vastaanotto-tilat ovat Tampereella hammaslääkäriasemien Ardenta Oy:n ja TammerDentin tiloissa.

Palvelen Sinua pitkän kokemukseni tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri ovat omiaan poistamaan turhaa jännitystä. Käytössäni on nykyaikaiset välineet ja laitteet, joilla hoito sujuu mahdollisimman hellävaraisesti. Voit kokea olevasi varmoissa käsissä.

Suuhygienistin työ on suun terveyttä edistävää ja ylläpitävää, suusairauksia ennalta ehkäisevää, hoitavaa ja kuntouttavaa. Työ edellyttää hammaslääketieteen ja hoitotyön laaja-alaista hallintaa. Suuhygienisti on Valviran hyväksymä ja laillistama terveydenhuollon ammattihenkilö ja suun terveydenhoitotyön asiantuntija. Yksityisen hammaslääkärin lähetteellä on mahdollista saada Kela-korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidosta ja perityistä palkkioista.

Lisätietoja:
Elina Jokijärvi-Aatinen, puh. 040 5966330
elina@suuhygienistielina.fi
www.suuhygienistielina.fi

Tiedote 21.1.2013
Something Old on uusi häiden ja juhlien erikoisliike, joka ensimmäisenä Suomessa tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman ja palvelun juhlien järjestämiseen!

Tuotevalikoimassamme morsius- ja juhlapuvut sekä asusteet, somisteet, kattaustarvikkeet ja lahjatavara.

Jotain uutta. Ylelliset morsiuspuvut muun muassa Demetrioksen, Cosmobellan ja Nixa Designin mallistoista. Nixa Designin ilta- ja cocktailpukumallistoista juhlapuvut myös muulle hääseurueelle. Myös Poirierin laadukkaat morsiusalusvaatteet nyt saatavilla Tampereelta! Tarjoamme morsiamelle kaiken suureen päivään tarvittavan; myös alushameet, hunnut, kengät, laukut, korut - unohtamatta jotain sinistä.

Jotain vanhaa. Something Old antaa uuden elämän käytetyille hääpuvuille. Myynti kauttamme säästää myyjän netti-ilmoittelulta ja sovitusaikojen sopimiselta. Pukukin pääsee valoisissa sovitustiloissamme oikeiden asusteiden kanssa paremmin oikeuksiinsa! Ekologista ja helppoa -sekä myyjälle että ostajalle.

Meille tämä on jotain tärkeää – Palvelu. Myymälämme ovet ovat avoinna kaikille; etsit sitten inspiraatiota tai olet törmännyt luovaan mind blockiin – me ideoimme kanssasi. Jos et löydä somisteita juuri oikeassa sinisen sävyssä – me autamme sinua etsinnöissä. Uskalla vain kysyä! Meiltä myös juhlapukujen muutos- ja korjausompelu sekä juhlasuunnittelu.

Häämessuilla pyrimme esittelemään kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaamme. Löydät meidät osastolta 273 – tule rohkeasti juttelemaan! Muotinäytöksissä esittelemme oman mekkomallistomme lasten juhlapukeutumiseen!

Tiedote 28.11.2012
Paprus on apuna unelmahäiden järjestämisessä.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti häiden teemaan ja väreihin sopivat materiaali- ja värivaihtoehdot. Jatkuvasti uudistuva tuotevalikoima on trendikäs ja laadukas. Myymälästä saat tarvittaessa apua ja vinkkejä materiaalivalinnoissa. Neuvoja saa myös koristeiden ja kutsujen teossa. Kutsukorttien lisäksi samoista materiaaleista kannattaa tehdä muutakin: kirkko-ohjelma, ohjelmalehtiset, paikkakortit, menut, karkkirasiat, tietokilpailut hääparista, pöytäkoristeet, lautasliinarenkaat, kiitoskortit sekä monet muut koristeet. Näin koko arvokas juhla kulkee saman teeman ja värien mukaisesti.

Polttarikansioista saa upeat ja erilaiset trendikkäästi skräppäämällä.

Mallikortteja, ideoita ja materiaalivalikoimaa on nähtävillä osastolla. Katettujen hääpöytien näyttelyssä talvipuutarhassa Paprus ja ravintola Myllärit ovat yhdessä suunnitelleet ja toteuttavat hääpöytäkattauksen.

Ammattitaito ja kokemus häiden kutsu- ja koristelusuunnittelusta on kertynyt monen vuoden ajalta. Paprus
- tuotteilla ja palvelulla onnistuu varmasti; Tyylikästä nopeasti ja helposti !

Persoonalliset kutsut ovat ihania ja jäävät mieleen !

Paprus

Sammonkatu 18-20
33560 Tampere
paprus@kolumbus.fi
www.paprus.net


LEHDISTÖTIEDOTTEET 2012

Tiedote 25.1.2012

Tampereen Häämessut 4.–5.2.2012
Tampereen Häämessut 18 v. – täysi-ikäisyyttä juhlitaan näyttävästi

Tampereen Häämessut ovat häitään suunnittelevien ja häävieraiden vuoden kohokohta. Tampere-talossa 18. kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin. Messuvieraat saavat vinkkejä niin juhlapaikan valintaan, ruokiin, koristeluun kuin häälahjoihinkin. Yksilölliset juhlavaatteet ja uniikkikorut ovat tänä vuonna esillä entistä runsaammin ja monipuolisemmin.

Asiantuntijoiden vinkit onnistuneeseen juhlaan
Hää- ja juhlapuvut ovat tänäkin vuonna messujen keskiössä. Tampere-talon kahden kerroksen avariin näyttelytiloihin mahtuu ennätysmäärä pukuliikkeitä. Asiantuntijat antavat innostavia neuvoja, ja upeita pukuja pääsee myös sovittamaan. Lisäksi näyttelyhallissa ovat esillä juhlapaikat moderneista cityravintoloista maaseudun idyllisiin vapaa-ajankohteisiin. Morsiuspukumaailma on messuvieraiden jokavuotinen ykköskohde ja elämys. Sata mallinukkea on puettu kauneimpiin hääpukuihin Puistolämpiön tunnelmallisissa tiloissa, joista on suora näkymä talviseen Sorsapuistoon. Ainutlaatuinen miljöö antaa mahdollisuuden tutustua pukujen yksityiskohtiin kaikessa rauhassa, ja pukuloistoa saa myös valokuvata.
Juhlapaikan koristelu, ruoka ja näyttävät astiastot ovat osa onnistunutta hääjuhlaa. Katettujen juhlapöytien näyttely on esillä Talvipuutarhassa. Messuvieraita varten on luotu upeita, valmiita kattauksia, joista saa vinkkejä omaa hääjuhlaa varten. Tänäkin vuonna messuvieraita viihdyttää myös edellisvuoden hitti, Kuohuviinibaari, jossa asiantuntijat opastavat juhlajuomien saloihin.

Ohjelma saa messuvieraat viihtymään
Uusimpaan häämuotiin tutustuminen on messuilla helppoa ja hauskaa. Tampere-talon pienessä salissa esitellään morsiusparin hääpukuja ja häävieraiden pukeutumista, aina kauniita alusasuja myöten. Myös ohjelmalavalla tapahtuu koko messujen ajan. Taikatemppujen ja stand up -komiikan lisäksi luvassa on tietoiskuja esimerkiksi korsetin käytöstä ja stailauksesta. Tapahtuman taustalla soivat ihanat rakkauslaulut ja häämusiikki mieskuoron ja useiden bändien esittäminä.

Lisätietoja
Satu Välimäki
BelMonte
p. 050 566 1004
info@tampereenhaamessut.com
Tiedote 3.2.2012
Pirkan Kello

Pirkan Kello on perustettu 1961. Se on laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden Tamperelainen kultasepänliike.

Pirkan Kello palvelee monipuolisesti ja osaavasti asiakkaitaan Kuninkaankadun kävelykadulla Tampereen ydinkeskustassa.
50 vuotisen toimintansa aikana on Pirkan Kello vakiinnuttanut asemansa johtavana täyden palvelun kello- ja kultasepänalan yrityksenä. Asiakkaiden tyytyväisyys on ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan tärkein tavoite.

Pirkan Kellossa myös valmistetaan ja suunnitellaan yksilölliset korut asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Korujen valmistus on myös mahdollista vanhan mallin mukaan. Laadukas jalokivien ja timanttien valikoima takaa asiakkaalle rajattomat mahdollisuudet korujen suunnittelussa.

Valikoimistamme löytyvät laadukkaiden suomalaisten valmistajien ja tämän hetken suunnittelijoiden korut.
Ritvaliisa Pohjalainen, Efva Attling, Tillander, Lapponia, Kalevala Koru, Gemex, Kohinoor, Sandberg.
Korujen materiaaleina käytetään: kelta- ja valkokulta, platina, titaani, hopea, teräs sekä pronssi.
Valikoimissamme on myös erittäin suuri määrä upeita ulkomaisia omaa tuontia olevia timanttikoruja ja kultaketjuja.

Helminauhojen ja -korujen valikoima on myös erinomainen. Asiakkaalla on mahdollisuus valita laadukkaista helminauhoista joko merivedessä tai makeassa vedessä viljellyt helmet. Harvinaisempia Etelämeren ja Tahitin helminauhoja on myös runsas valikoima. Helminauhojen lukko on myös osa korua ja niidenkin moninaiseen valikoimaan pääsee liikkeessämme tutustumaan. Helminauhojen lisäksi tarjoamme helmikorvakoruja ja sormuksia.

Kodin pöytähopeatuotteet ovat hyvin monipuolisesti saatavana myymälästämme.

Meillä on valmiudet esineiden koristekaiverruksiin käsi- ja konekaiverruksena.

Lahjaesineitä valikoimissamme on todella runsaasti. Perinteisten esineiden lisäksi kotimaiset: Ritvaliisa Pohjalaisen lasiesineet, Marttiini Deco teräsesineet ja korut.

Ranne- ja taskukello valikoimamme on myös erittäin runsas, merkkeinä:
Frederique Constant, Perelet, Corum, Omega, Eterna, Tissot, Candino, Festina, Leijona, Novus, Aero

Voimme tarjota alamme tuotteiden arviointipalveluita, jalokivien tunnistusta sekä arviointia.
Kellojen ja korujen korjaustöitä teemme myös ammattitaidolla.


Pirkan Kello Ky
Leena Kangasniemi-Halmari
Risto Kangasniemi F.G.A.
leena.kangasniemi-halmari@pirkankello.fi
risto.kangasniemi@pirkankello.fi
Tiedote 3.2.2012
Pirkanmiesten laulutalo Pirtti

Laulutalo eli”Pirtti” on ollut mieskuoro Pirkanmiesten omistuksessa vuodesta 1978 lähtien. Rakennus on entinen Osuusliike Voiman liikekiinteistö, joka on rakennettu vuonna 1928. Se oli tuolloin Koivistonkylän suurin kauppa. Talo tuli myyntiin 1970- luvulla ja Pirkanmiehet teki rohkean liikkeen ja osti talon harjoituspaikakseen. Myimme oman asunto-osakkeen, otimme lainaa ja talkoilla remontoimme talon omaan käyttöön. Kellaritiloissa tehtiin oikein suuri työ kaivamalla konttauskorkeudella oleva tila käyttötilaksi. Saatiin taloon sauna, pukuhuone, takkatupa ja WC- tilat. Rakennuksen saimme käyttökuntoon vuonna 1979.Taloa vuokrattiin myös ulkopuolisille kokous- ja juhlakäyttöön.

Aika kului ja talo alkoi rapistua. Ilmeni kosteusongelmia ja mahdollisia homehaittoja. Koivistontien korotus aiheutti sen, että sadevesi alkoi valua taloa päin. Talossa ei ollut sokkelin kosteuseristeitä eikä salaojitusta. Syntyi epäilys, että aiheutamme homeen takia terveydellisiä haittoja taloa vuokraaville ryhmille ja myös omalle väellemme, kuorolaisille. Pitkän harkinnan jälkeen tulimme tulokseen, että talo joko puretaan tai myydään. Päädyimme purkuajatukseen. Rakentaisimme uuden talon ja myisimme pois sen tilan mitä emme tarvitsisi. Vuonna 2004 anoimme kaavan muutosta saadaksemme rakennusoikeuden lisäystä. Prosessi lähti vauhtiin, mutta ns. maastokatselmuksen vaiheessa museovirasto astui kuvaan mukaan. Taloa ei saa purkaa, se on oleellinen osa Koivistonkylän historiaa.

Alkoi uusi vaihe. Tilasimme kuntotarkastuksen ja toteamuksena oli, että taloa ei kannata korjata. Museovirasto oli toista mieltä. Vain myöhemmin rakennetulle varastosiivelle, harjoitustilallemme virasto antoi purkuluvan ja luvan rakentaa vanhan tyyliin sopivan tilan. Teetimme arkkitehtikuvat, jotka myös museovirasto hyväksyi.

Syntyi rahoitusongelma. Museovirasto totesi kohteen säilytettäväksi, rahoitukseen heillä ei ole mahdollisuutta. Haimme eri tahoilta avustusmäärärahaa, koska kysymyksessä oli säilytettävä kohde, kulttuuriperintö. Turhaan haimme, kunnes vihdoin tärppäsi. Laajan perustelun jälkeen saimme EU:n tukea, jonka perusteella lähestyimme myös pankkia.
Saimme pitkäaikaisen lainan ja uskalsimme aloittaa saneeraustyön. Löytyi urakoitsija, joka aloitti työt. Talkootyönä kohde olisi ollut liian vaativa, toki joitakin töitä teimme talkootyönä. Myös naisjaosto ”Mimmit” ovat olleet oman toimistansa kautta kuorolle hyvänä tukena. Kulttuuria arvostaville kohde on erinomainen taloudellisen tuen kohde.

Hankkeemme alkaa pieniä pihatöitä vaille olla valmis. Olemme saaneet kiinteistön nykyaikaiseen kuntoon. Tilaa voimme nyt vuokrata laajemmin, koska meillä on nyt käytössä nykyaikaiset AV- laitteet. On mahdollisuus koulutukseen ja kurssitukseen. Perhejuhlat ovat saaneet arvoisensa tilat keittiön kera. Myös saunominen on mahdollista.

Pirkanmiehet on tehnyt mittavan kulttuuriteon. Olemme säilyttäneet paikkakunnan historiaa. Talo ei ole jäänyt museoksi, vaan se on tänä päivänä elävänä tilana käytössä moniin tarkoituksiin.
Tiedote 2.2.2012
Valokuvamaailma.fi - Juha Laitalainen

Olen ollut Helsingissä "Mennään Naimisiin" - Häämessuilla jo perinteiseksi käyneellä osastollani vuodesta toiseen. Osallistumistani näille Tampereen Häämesuille ovat tulevat hääparit kysyneet jo niin monesti, että tällä kertaa osallistun tapahtumaan. Vaikka kuvauskalenterini alkaa täyttyä hyvää vauhtia tulevan kesän kuvausvarauksista, vielä on vapaita päiviä. Minua on toivottu tänne Tampereellekin juuri siksi että olen yksi dokumentaarisen hääkuvauksen uran uurtajia Suomessa, sekä myös siksi, että hääkuvani ovat poikkeuksellisen tunnelmallisia ja dokumentaarisesti aitoja. Pyrin kaikissa kuvissani - erityisesti hääkuvissa välttämään ylenpalttista kuvakäsittelyä. Kun hääpotretin tai -tilanteen saa tallennettua aidosti ja aitona kuvana eikä Photoshoppaamalla, on se useimmiten myös hääparille mieluisampi. Oikea Hääkuva syntyy ammattilaisen käsissä kuvaushetkellä, ei tekemällä!
Tiedote 31.1.2012
Valokuvaamo Luova

Valokuvaamo Luova on tilava, moderni ja tyylikäs kuvausstudio ja se sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa lähellä pääkirjasto Metsoa ja Aleksanterin kirkkoa.

Palkittu ammattivalokuvaaja Irina Kolomijets löytää kauneutta kaikesta. Hän kuvaa muotokuvia ja hääkuvia vahvalla ammattitaidolla ja luovalla näkemyksellä - monipuolista osaamista perinteisestä hääkuvasta taidekuvaan. Saat elämäsi ikimuistoisimmista kuvista upeita ja ainutlaatuisia taideteoksia.

Valokuvaaja Irina Kolomijets/Valokuvaamo Luova:
- Palkittu ammattivalokuvaaja (Suomeen Vuoden Muotokuvaaja 2009)
- Kokemusta valokuvaajana Suomessa noin 8 vuotta

Uutuudet häämessuilla:
- Uniikki-taulut, ainutlaatuinen taideteos erikoiskuvankäsittelyllä
- Upeat huomenlahjakuvat/Boudoir kuvat (lahja-albumi vaihtoehto)
- Luxus-hääkuvakirja
- Arvonta
Irina Kolomijets
puh. 044735 7744
Valokuvaamo Luova
Tiedote 26.1.2012
Häät idyllisessä Pappilassa

Marttisen Vanha Pappila on idyllinen, ympärivuotinen juhla- ja kokoustila, jonka läheisyydessä koko juhlaväki voi majoittua, ruokailla ja viettää tunnelmalliset jatkot. Tilaa pappilan kauniissa, hiljattain remontoiduissa tiloissa on 150 henkilölle. Talvihäiden varaajalle morsiushuoneisto hääyöksi kaupan päälle. Lisätietoja marttinen.fi ja Messuosastollamme 81.

Marttisen hää- ja juhlatilojen esittelypäivä 25.2. klo 12.00 – 14.30 Tervetuloa tutustumaan Marttisen hää- ja juhlatiloihin. Pappila on valmistunut vuonna 1892. Sen on suunnitellut Onni Törnqwist. Pappila on uusrenessanssityylinen ja sen koristeellisissa leikkauksissa on vaikutteita myös sveitsiläisestä puuarkkitehtuurista. Samalla voit tutustua myös majoitustiloihimme (Huvila K) sekä Marttisen kappeliin. Tilaisuudessa on mukana myös juhlien järjestäjille tärkeitä paikallisia palvelun tarjoajia. Kahvitarjoilu. Mahdollisuus ruokailuun Marttisen päärakennuksessa klo 11.00 -12.00 Ruokailun hinta 11,50 € aikuiset, 5,80 € lapset 4 – 12 v.

Ilmoittautuminen esittelypäivään ma 20.2. mennessä 03-485 1900 tai info@marttinen.fi Marttinen sijaitsee Virroilla, Ylä-Pirkanmaalla. Matkaa Tampereelta ja Seinäjoelta on noin 100 km, Jyväskylästä 120 km. Lisätietoja ja häävaraukset:
Marttinen
Herrasentie 16,Virrat
vanhapappila@marttinen.fi
03 485 1921
Tiedote 26.1.2012
Paprus - palveleva askartelukauppa

Haluamme olla apunanne unelmahäiden järjestämisessä!
Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte varmasti häittenne teemaan sopivat materiaali- ja värivaihtoehdot. Jatkuvasti uudistuva tuotevalikoimamme on trendikäs ja laadukas. Autamme valitsemaan tuotevalikoimastamme oikeat materiaalit ja neuvomme myös tarvittaessa koristeiden ja kutsujen teossa. Materiaaleistamme saatte aikaiseksi yhtenäiset kutsu-, paikka-, menu- ja kiitoskortit.

Osaamistamme ja materiaalivalikoimaa on nähtävillä osastollamme olevista mallikorteista. Lisäksi olemme mukana katettujen hääpöytien näyttelyssä talvipuutarhassa sekä ravintola Mylläreiden hääpöytäkattauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Ammattitaitomme on vankka ja kokemuksemme häiden kutsu- ja koristelusuunnittelusta on kertynyt monen vuoden ajalta. Tuotteillamme ja palvelullamme onnistutte varmasti!
Tiedote 25.1.2012

Design Your Honeymoon - Räätälöi oma häämatkasi

Toteuta unelmiesi häämatka. Adrian A auttaa kernaasti suunnittelemaan sen.

Adrian A suunnittelee kanssanne unohtumattoman ja yksilöllisen häämatkan
henkilökohtaisesti räätälöitynä alusta loppuun. Kerromme mielellämme tuntemattomista ja romanttisista häälomakohteista, joissa ei takuuvarmasti törmää naapureihin eikä edes maanmiehiin. Mutta meiltä löytyy neuvonantoa myös muille lomille, juuri Teidän tarpeenne mukaisesti: aktiivilomia, joilla patikoidaan huimaavissa maisemissa, purjehditaan tai sukelletaan; kaupunkilomia mielenkiintoisine nähtävyyksineen, kulttuurilomia, elämäntapalomia... Ja tietysti rantalomia.

Meiltä saatte näköisenne henkilökohtaisen matkaoppaan, jossa huomioidaan kiinnostuksenne kohteet, aikanne ja budjettinne. Matkasuunnitelmaan kuuluu kohteisiin ja reitteihin liittyvä neuvonta, kuten liikenneyhteydet, tarkasti valikoidut majoitusehdotukset, hintataso, aukioloajat, aikataulut, nähtävyydet. Matkakohteina on 18 Euroopan maata sekä sen lisäksi New York.

Tampereen häämessujen asiakkaille myönnämme 10 prosentin alennuksen suunnittelupalvelusta.

Adrian suosittelee häälahjaksi laadukasta keskieurooppalaista Thun-posliinia, joka on samanaikaisesti tyylikästä, kestävää ja suomalaisissa kodeissa vielä hyvin harvinaista. Tampereen häämessujen asiakkaille myönnämme monia etuja:

- kuuden samanlaisen Thun -merkkisen astian ostaja saa seitsemännen astian kaupan päälle
- jos hääparille tarkoitettujen lahjaostosten arvo ylittää 300 euroa, hääpari saa kaupan päälle yksilöllisesti räätälöidyn matkasuunnitelman
- Adrian pitää hääparin puolesta ajantasaista häälistaa Thun -posliineista.

Olemme mukana Tampereen häämessuilla osastolla 71. Tervetuloa!

Lisätietoja:
www.adrian.fi
e-mail: info@adrian.fi
puh. 050 3262184
Tiedote 24.1.2012

Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen designkoruliikkeeseen Tampereen Verkatehtaankadulle!
Design Marisanna Multamaa paja-ateljeesta löytää korkealaatuisia kotimaisia designkoruja. Marisanna Multamaan käsissä jalometallit, kuten hopea, kulta ja valkokulta, yhtyvät erilaisten jalokivien kanssa uniikein ja henkilökohtaisin elein. Juhlavammat designkorut sopivat erinomaisesti morsiamille jotka haluavat pitää hääpukunsa yksinkertaisena. Hääpukua käytetään vain kerran mutta koru on ikuinen ja monikäyttöinen. Mm. Tarja Halosenkin päällä nähty Mustikka-koru on osuva valinta esim. syyshäihin.

Upea ateljeemyymälä antaa arvoisensa paikan korkealaatuiselle suomalaiselle käsityölle. Design Marisanna Multamaan oma tuotanto valmistuu liikkeessä olevissa pajatiloissa ja ovat luonnollisesti myös esillä pajamyymälässä. Uusi koruliike ja paja edistää suomalaista muotoilua tuomalla esiin tuoreita ideoita koruissa, joka on raikas ja kaivattu tuulahdus massatuotannon keskelle. Liikkeen vetäjä; korumuotoilija Marisanna Multamaa on toiminut korualan yrittäjänä 6 vuotta ja on Modus Ry:n sekä Suomen kultaseppienliiton jäsen. Seitsemän vuoden korualan opinnot takaavat korujen korkean laadun. Oman paja-ateljeensa Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut Marisanna Multamaa avasi yleisölle 21.2.2011.


Marisanna Multamaa
Design Marisanna Multamaa
Verkatehtaankatu 7
33100 Tampere

www.marisannamultamaa.fi
0407197522
Tiedote 23.1.2012

Vuoden Hääkuva 2011 -kilpailun voitto meni toista kertaa peräkkäin Tampereelle

Onni ja rakkaus ikuistuivat hääkuvaan

Valokuvaaja Mitja Kortepuron voittoisa studiokuva ”Pupuliini” kertoo upeasti parin läheisyydestä ja rakkaudesta. Kun kuvaustilanne on huolellisesti suunniteltu ja tekninen osaaminen kohdallaan, on mahdollista vangita unohtumaton silmänräpäys, joka ei koskaan enää toistu.

Pyrin luomaan tilanteen, jossa kuvattavat unohtavat poseeraamisen ja tuntevat olonsa kotoisaksi kameran edessä.

Kilpailutyöt arvostellut raati korosti arvostelussaan teknisen osaamisen ohella kuvien tunnelmaa. Lähes jokainen hääpari jännittää kuvaukseen tullessaan, mutta jännitys häviää ammattilaisen ohjauksessa. Raati koostui kilpailun järjestävän Häät-lehden sekä yhteistyökumppanien edustajista, ja lisäksi raatiin oli kutsuttu ammattivalokuvaus-koulutuksen grand old man Matti J. Kaleva.

Kilpailu on jaettu kolmeen sarjaan, jotka ovat miljöö-, studio- ja fantasiahääkuva. Kustakin sarjasta valitaan sarjavoittaja ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa. Sarjojen voittajien joukosta valitaan kokonaiskilpailun voittaja. Vuoden Hääkuva 2011 -kilpailuun osallistui 282 hääkuvaa, ja suosituin sarja oli miljööhääkuvasarja.
Vuoden Hääkuva 2011 -kilpailussa sijoittuneet kuvaajat
Vuoden Hääkuva 2011 ja Paras studiohääkuva Mitja Kortepuro, Studio Karling, Tampere
Studiohääkuvat, kunniamaininta Mikko Ovaska, Studio Ovaska, Nokia
Studiohääkuvat, kunniamaininta Liisa Karling, Studio Karling, Tampere
Paras miljööhääkuva 2011 Janne Miettinen, Espoo
Miljööhääkuvat, kunniamaininta Sakari Röyskö, Helsinki
Miljööhääkuvat, kunniamaininta Antti Karppinen, Alias Studiot, Kuopio
Paras fantasiahääkuva 2011 Antti Karppinen, Alias Studiot, Kuopio
Fantasiahääkuvat, kunniamaininta Johanna Karttunen, Alias Studiot, Kuopio
Fantasiahääkuvat, kunniamaininta Janne Miettinen, Espoo

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestävät yhteistyössä Häät-lehti, Eirikuva ja Nikon Nordic. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen häämuotokuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yhteisölle.

Voittajakuvaan ja sarjojen parhaimmistoon voi tutustua Tampereen Häämessuilla 4.-5.2.2012
Tampere-Talossa sekä Häät.fissä osoitteessa www.häät.fi ja Häät-lehden numerossa 1/2012, joka ilmestyy 15.2.2012.

LISÄTIEDOT
Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi, puh. 040�5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi
Mitja Kortepuro, Studio Karling, puh. 050 4910 426, mitja@studiokarling.com
Veli-Markku Paulamäki, Eirikuva, puh. 0400 352�586, veli-markku.paulamaki@eirikuva.fi
Heidi Forsell, Nikon Nordic, puh. 050 3090 712, heidi.forsell@nikon.fi

Vuoden Hääkuva 2011 ja Paras studiohääkuva 2011
Pupuliini – Mitja Kortepuro, Studio Karling, Tampere

KUVAPYYNNÖT
Sari Yli-Salomäki, Häät-lehti & Häät.fi, puh. 040�5057 345, sari.yli-salomaki@editus.fi
Tiedote 23.1.2012

Asianajotoimisto Legistum Oy

Avio-oikeudesta säädetään avioliittolaissa. Suomen lain mukaan aviopuolisoilla on avio-oikeus toistensa omaisuuteen, ellei muuten ole määrätty. Avioehtosopimus voidaan tehdä ennen avioliittoa tai avioliiton aikana. Sopimus tulee laatia kirjallisesti. Avioehtosopimus vaikuttaa siihen miten omaisuus jaetaan osituksessa. Sopimuksen laatimisessa on syytä käyttää asiantuntija-apua. Kyseisen asiakirjojen laatiminen kannattaa, koska niiden avulla vältytään usein hankalilta tilanteilta.

Asianajotoimisto Legistum Oy on avannut uudistetut sivut;
www.avioehto.fi
www.avioehtospimus.fi

Asianajotoimisto Legistum Oy
Kampusranta 9 C,
60320 Seinäjoki
Tiedote 20.1.2012

Belles Scrapbooks – hääaskartelut ja upeat hääalbumit skräppäämällä

Autamme kaikissa häidenne askarteluihin liittyvissä asioissa, suunnitellaan yhdessä! Voit katsoa lukuisia taidokkaita ja oivaltavia askarteluideoita kutsukortteihin ja hääalbumeihin, me neuvomme parhaiden materiaalien valinnassa ja niiden käytössä. Meillä on laaja valikoima paitsi erilaisia paperituotteita, myös laadukkaita valokuva-albumeita erilaisilla kiinnitystekniikoilla, eri materiaaleilla ja useilla kauniilla väreillä.

Teemme myös kaikenlaisia tilaustöitä jos oma aikataulu tai mielenkiinto ei riitä käsityöhön.

Tule juttelemaan ja shoppailemaan kauniita, laadukkaita tuotteita osastoon 84.

Lisätietoja:

www.belles.fi
e-mail. henna.telkkala@belles.fi
puh. 044 0499299
Tiedote 18.1.2012

Twizt on mukana Tampereen Häämessuilla osastolla 103!

Mukanamme on laaja valikoima värjättäviä Rainbow-kenkiä ja -hiuskoristeita sekä uutuutena Di Hassal-kengät! Tarjoamme kaikista normaalihintaisista tuotteista messujen
ajan -10%, poistonurkasta kaikki kengät 50 €/pari, tervetuloa ostoksille!

TWIZT
Hämeenpuisto 39
33200 Tampere
puh. 03 2120180
http://www.twizt-shop.com

Liike avoinna
to-pe 12-18
la 10-15"
Tiedote 16.1.2012

Fingerpori-kakunkoriste - Kotimainen uutuus hääkakun päälle

Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvan innoittama, Suomessa käsityönä valettu ja -maalattu hääkakunkoriste. Figuurin korkeus on noin 9 cm, joten se sopii hyvin kakun päälle, mutta koriste on mukava säilyttää myös hääpäivän jälkeen. Tällä hetkellä saatavana noin kahden viikon toimitusajalla.

Lisätietoja:
Lahja- ja juhlaliike Pirteä Paketti
rusetti(at)pirteapaketti.fi, (03) 223 0077
http://www.pirteapaketti.fi
http://verkkokauppa.pirteapaketti.fi
Verkkokauppa ja myymälä Tampereen keskustassa.
Tiedote 16.1.2012

Kymenmatkat Oy

Tänä vuonna hää-, juhla- ja kaukomatkatarjontamme on suurempi ja monipuolisempi kuin koskaan. Suosittujen matkakohteiden kuten Aruban, Curacaon ja Mauritiuksen lisäksi tarjoamme eksoottisempia matkoja. Miltä kuulostaisi vaikkapa Bangkok-Krabi, Bali tai Kuuban kuumat rytmit? Majoitu tasokkaissa hotelleissa ja nauti auringosta ja romantiikasta! 15 matkakohdetta ympäri maailman odottavat sinua ja tarvittaessa räätälöimme matkasi muuallekin.

Katso lisää internet-sivuiltamme www.kymenmatkat.fi

Kymenmatkat Oy
Karhulantie 32-34
48600 Kotka
(05) 211 1600
Tiedote 15.1.2012

Koiviston Kestikievari

Koiviston Kestikievari sijaitsee kauniissa hämäläisessä maalaismaisemassa vanhan maatilan pihapiirissä -vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.
Lämminhenkisen tunnelman ja hyvän ruoan lisäksi tarjolla rauhaa ja elämyksiä sekä menneisyyden henkäyksiä

Kesä on kievarilla hääjuhlan aikaa, kesäsuulin koristelu kukkasin ja koivuin luo rakkauden taikaa! Kievari tarjoaa puitteet hääjuhlaanne yhdessä suunnitellen, toiveitanne toteuttaen keittiömestarimme avustuksella.
Juhlan tuntua lisää vinttikammarin makoisten unien jälkeen aamuinen yhteisen brunssi läheisten kanssa!

Voisiko hääjuhla idyllisessä vanhassa pihapiirissä huvimajoineen, aittoineen ja herkullisine ruokailuineen olla unohtumaton elämys juuri Teille?

Tervetuloa Kievarille!
Koiviston Kestikievari
puh. 044-520 7077/
Pitotie 63, Häijää, Sastamala
www.koivistonkestikievari.fi
tiedustelut@koivistonkestikievari.fi
Tiedote 15.1.2012Hyvää henkeä Vaihmalan Hovissa

Häävalssin huumaa, hoitavaa hemmottelua ja lasten riemua Vanajaveden rannalla. Vaihmalan Hovi on herännyt iloisesti henkiin ruususenunestaan talon kaikkien hengettärien myötä.

Aamulla täällä paistoi ihanasti aurinko, markkinointipäällikkö Miia Karjala hymyilee. Kesäinen sadekaan ei haittaa: tuoreen kahvin ja korvapuustin tuoksu lämmittävät mielen. Kaunis kartanomiljö, rantasauna ja persoonalliset seinämaalaukset sykähdyttävät. Hienostelusta ei tosin näy jälkeäkään: Vaihmalan Hovissa on rento tunnelma. Sisällä hymyilee henkilökunta, ulkona ilahduttavat Pupulan kanit sekä ekologiset ruohonleikkurilampaat, Liinu ja Tiinu.

Vielä kolme vuotta sitten Lempäälässä sijaitseva, 1900-luvun alun vaivaistalo näytti toiselta.
– Näimme ränsistyneessä tilassa valtavaa potentiaalia. Sijainti ja raamit olivat kuitenkin kunnossa, perheyrittäjä ja ravintolapäällikkö Noona Antere kertoo. Vaihmalan Hovin hengettäreksi hän tuli lehti-ilmoituksen ja yhden päivän pikapäätöksen voimalla. Tilan mahdollisuuksiin uskoi koko perheyritys, johon kuuluvat myös Noona Antereen äiti, Seija Kivimäki sekä sisarukset Timi Antere ja Tiia Antere. Remontti alkoi miltei saman tien, vaikka yrittäjät jatkoivat vuoden verran myös toisen ravintolansa pitoa Valkeakoskella.

Vaivaistalosta kulttuuriteoksi

Usko ihmeisiin kannatti. Nyt Kummeli-elokuvan ”Kuulapään sairaalanakin” esiintynyt tila on muuttunut iloisen eläväksi hoviksi. Ei ihme, että lempääläiset palkitsivat Vaihmalan Hovin vuoden 2009 Kulttuuriteosta.
– Sydäntä lämmitti, että työmme on huomattu.Kolme vuotta on menty remontin ehdoilla, nyt on hyvä fiilis� vaikka itkuakin on välillä väännetty, Noona Antere kertoo. Pelkkä seinän avaaminen saattoi muuttaa suunnitelmat: talosta kun ei ollut mitään piirustuksia. Miia Karjala tuli Vaihmalan Hoviin töihin remontin keskelle.
– Täällä ei ollut muuta kuin kaaos. . Ei ollut kuvan kuvaa, millä markkinoida!

Oiva ahkerointi tuotti tulosta nopeasti. Ensin laitettiin kuntoon juhlasali, jossa vietettiin ensimmäisiä häitä jo kolme tuntia remontin valmistumisen jälkeen. Myös kokousvieraat löysivät pian salin ja viereiset kabinetit tilaustarjoiluineen. ”Mahtava ruoka, loistava henkilökunta�” Hyvä ruoka ja tunnelma ovat maistuneet asiakkaille. Miia Karjala näyttää lukuisia lämminhenkisiä kiitoksia vieraskirjasta ja sähköpostista. ”Upea paikka, mahtava ruoka, loistava henkilökunta. Tässä ainekset hyvälle juhlalle.”

Nyt asiakkaita palvelevat myös Bistro Kynsilaukka sekä á la carte -ravintola Viikinkikellari. Noutopöytä on katettuna tilauksesta. Keittiömestari Janne Lääperin pitsat hurmaavat tuoreella tonnikalalla ja ananaksella. Erityistä kiitosta ovat saaneet Viikinkikellarin fine dining -herkut, jollaisia lempääläiset ovat pitkään toivoneet. Suosittu, perinteinen pihvi saa mehevää potkua Mattilan savupekonista. Veljekset Mattilan härkäpastramia ja leikkeleitä on tarjolla myös aamiaispöydissä. Myös Viskilän kukonpojanrinta maistuu.

Ainekset niin eksoottisiin kuin naapuripitäjien herkkuihin tulevat Tampereen Heinon Tukusta. Suunnitelmissa on ottaa listoille lähi- ja luomuruokaa enemmänkin. Superlähiruokaa Vaihmalan Hovissa noudetaan omalta yrttimaalta. Tarjolla on myös omia omenoita ja raparperia, joista tehdään itse hilloa. Miia Karjalan suosikkiherkku, järvikuha, löytää tiensä pöytään joskus omasta rannasta.

Vaihmalan Hovi sopii niin viralliseen kuin rentoonkin menoon. Talvella kokoustaneita yritysjohtajia on nähty sortseissa kesällä venerannassa lomailemassa. Omassa vierasvenesatamassa pysähtyy kesäisin myös Hopealinjan Ms Silver, joka tuo vierailijoita Tampereelta ja Hämeenlinnasta.

– Välillä käy vilske, kun asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista, hengettäret nauravat. Persoonallisia hotellihuoneita on tusina, mutta yläkertaan aiotaan rakentaa tuplaten lisää. – Bussilastillinen vieraita olisi hyvä saada yöpymään!

Huoneita odotellessa isojen juhlien vieraat voivat majoittua vaikkapa omissa matkailuautoissaan, joille on varattu oma pieni alue sähkötolppineen. Ennen kaikkea Vaihmalan Hovi on omankylän kotoinen paikka, jonne pikkupojatkin saavat tulla pyörällä uimaan. Monella lempääläisellä onkin tunneside vanhainkotiin. Pihamaallavoi kuulla tarinoita vaikkapa venäläisestä sotakarkurista, joka hoiti tilalla hevosia�

Vaihmalan Hovi
Vaihmalantie 144
37500 Lempäälä
p. 020 766 1810
LEHDISTÖTIEDOTE

12.1.2012

Korusuunnittelija Mia Mannerin korut jälleen Linnan juhlissa – viimeksi Riitta Korpelan yllä

Suomessa on viime vuosien aikana huomioitu korujen merkitys juhlatyylin keskeisenä osana. Pukuja tärkeisiin juhlatilaisuuksiin kuten tasavallan presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin on teetetty aina, mutta yhä useammin juhlatyyliä täydentävät uniikkikorut. Koruliike design Mia Manner on kolmen viimevuoden aikana suunnitellut korukokonaisuuksia Linnan juhliin. 2011 juhlissa yrityksen taidonnäytteitä kantoi Ti-Ti Nalleilla kuuluisaksi tullut muusikko Riitta Korpela.

Korujen ostaminen ei ole ainoa tapa hankkia näyttäviä koruja juhlaan. Vaihtoehtona design Mia Manner tarjoaa korun vuokrausta, jolloin Juhlien lyhytaikaiseen tarpeeseen on mahdollista hankkia jopa arvokkaita koruja pienellä sijoituksella. Vuokrattu koru on mahdollista lunastaa itselle palautuksen yhteydessä, jolloin vuokra hyvitetään myyntihinnassa.

Lisätietoja:
Mia Manner
Puh. 050 378 1293
www.designmiamanner.com


Design Mia Manner on Tampereella toimiva korumuotoilustudio ja kultasepänliike. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen omistaa Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut kultaseppä ja korumuotoilija Mia Manner, joka on tehnyt muotoilu- ja kultasepän töitä myös Italiassa. Mia Manner on palkittu vuonna 2010 Pirkanmaan vuoden Taito -yrittäjänä. Hänen korujaan on nähty useana vuonna mm. Linnan juhlissa. Korujensa muotokielessä Mia käyttää laajalti puhtaita ja graafisia linjoja, yhdistäen ne yllätyksellisiin yksityiskohtiin. Korut valmistetaan aina käsityönä korkealaatuisista jalometalleista ja jalokivistä.


LEHDISTÖTIEDOTTEET 2011

Tiedote 13.12.2010

Häämessujen ohjelmasisältö laajenee

Tampere-talon Pienessä salissa tullaan Häämessujen aikana viettämään todellista kauneuden juhlaa. Kumpanakin päivänä on viisi upeaa, elämyksellistä muotinäytöstä, joissa esitellään paitsi suloisimmat morsiuspuvut myös juhlavieraiden muotia. Kauneuden- ja hiustenhoidon ammattilaiset esittelevät työnäytöksissään tulevan kauden trendejä. Huippukouluttaja Tarja Gallacher Lumenelta opastaa ihonhoidossa ja kauniin häämeikin tekemisessä. Sim Sensitive Show'ssa nähdään miten hääkampaus rakentuu ja miten Balmain Elegance-kampauslisäkkeillä saa näyttävyyttä arkisempaankin hiuslaatuun.

Ohjelma-anti laajenee myös näyttelyhallin puolella. Kevään 2011 tapahtumassa on ensimmäistä kertaa oma esiintymislava tietoiskuja, esittelyjä ja häämusiikkia varten. Ohjelmaa voi seurata "torilta" vaikka kahvin ja leivoksen kera.

Messujen näytteilleasettajamäärä kasvaa entisestään ja tuo mukanaan paljon mielenkiintoista. Uniikkikoruja ja persoonallista designia on esillä runsaasti. Yksilöllisesti räätälöityjen häämatkojen tarjonta kasvaa ja morsiuspukujen vaihtoehdot lisääntyvät uusien valmistajien myötä. Kuohuviinibaari on uusin palvelumuoto Häämessuilla. Baarissa voi maistella ja vertailla erilaisia juhlajuomia ja valintoihin saa apua tuotteiden todellisilta asiantuntijoilta. Voimassaoleva näytteilleasettajaluettelo on nähtävillä näillä sivuilla.


Tiedote 1.2.2011


Vuoden Hääkuva 2010 -kilpailun voitto meni tamperelaiselle Suvi RoikolleTunteet ikuistuvat hääkuvaan

Upealla fantasiahääkuvalla Hetken taikaa voiton napannut tamperelainen valokuvaaja Suvi Roiko kertoo olevansa muotokuvaaja, jota inspiroi kahden ihmisen tunteet toisiaan kohtaan.
- Ihmisten kuvaamisessa minua kiehtoo yli kaiken ihanat hetket ja luontevat ilmeet. Vaikka kuvaaja hallitsisi valot ja taustat kuvaustilanteessa, ilman kuvattavien ihmisten luontevuutta ja ilmeikkyyttä ei hyviä muotokuvia synny.

Fantasiasarjassa sallitaan useiden päällekkäisten kuvien yhdistäminen. Tässä tapauksessa kuva hääparista on otettu studiossa. Lopulliseen teokseen Roiko lisäsi kuvan ikkunasta ja taustan seinämateriaalin.

Myös kilpailutyöt arvostellut raati korosti arvostelussaan kuvien tunnelmaa. Hääkuva on parhaimmillaan, kun siihen on vangittu puolisoiden välinen positiivinen jännite. Raati koostui kilpailun järjestäneiden yhteistyökumppaneiden edustajista, ja lisäksi raatiin oli kutsuttu ammattivalokuvauskoulutuksen grand old man Matti J. Kaleva. Vuoden Hääkuva 2010 -kilpailuun osallistui peräti 332 hääkuvaa, ja suosituin sarja oli jälleen miljööhääkuvasarja. Suvi Roikon lisäksi kilpailussa sijoittui kaksi muuta tamperelaiskuvaajaa: Liisa Karling ja Irina Kolomijets.

Kilpailu oli jaettu kolmeen sarjaan, jotka olivat miljöö-, studio- ja fantasiahääkuva. Kustakin sarjasta valittiin sarjavoittaja ja lisäksi kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa. Sarjavoittajien joukosta valittiin edelleen kokonaiskilpailun voittaja.

Vuoden Hääkuva 2010 -kilpailussa sijoittuneet kuvaajat
Vuoden Hääkuva 2010 ja Paras fantasiahääkuva SUVI ROIKO, STUDIO SUVI ROIKO, TAMPERE
Fantasiahääkuvat, kunniamaininta JOHANNA UUSITALO, STUDIO FOTO-FRIITALA, ULVILA
Fantasiahääkuvat, kunniamaininta LIISA KARLING, STUDIO KARLING OY, TAMPERE
Paras studiohääkuva REIJO KOIRIKIVI, STUDIO P.S.V. OY, OULU
Studiohääkuvat, kunniamaininta IRINA KOLOMIJETS, KUVAAMO RAIMO J. NIEMI, TAMPERE
Studiohääkuvat, kunniamaininta ANU SUNDELL, STUDIO SUNDELL, KOKKOLA
Paras miljööhääkuva JOHANNA UUSITALO, STUDIO FOTO-FRIITALA, ULVILA
Miljööhääkuvat, kunniamaininta JOHN AMUNÉT, HEART VISUALS, HELSINKI
Miljööhääkuvat, kunniamaininta EERO JÄÄSKELÄINEN, KUOPIO

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestävät yhteistyössä Häät-lehti, Eirikuva ja Nikon Nordic. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen häämuotokuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien osaajien työtä tunnetuksi suomalaiselle yhteisölle.

Voittajakuvaan ja sarjojen parhaimmistoon voi tutustua Tampereen Häämessuilla 5.-6.2.2011 Tampere-talossa. Ne on julkaistu uusimmassa Häät-lehdessä talvi - kevät 2011, joka löytyy Häät-lehden osastolta 117.


Tiedote 31.1.2011

Suomen vanhin häälehti koki muodonmuutoksen

Uudistunut Häät-lehti auttaa hääjärjestelyissä

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt suomalainen morsiuslehti Häät on uudistanut ulkoasunsa ja kehittänyt sisältöä lukijoiden toiveet huomioiden.

-Teetimme kattavan lukijatutkimuksen keväällä 2010, ja saadun palautteen perusteella kehitimme ulkoasua raikkaan nuorekkaaksi ja uudistimme artikkelityyppejä tämän päivän morsiusparien lukutottumuksia vastaaviksi. Lukijoiden tärkeimmiksi kokemiin aihealueisiin muotiin, hääjärjestelyihin ja häiden koristeluun panostettiin, kertoo Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Uuden sisältökonseptin toteutuksesta vastaavat tuottajat Kaarina Korventaka (Muoti & Kauneus ja Koristeet & Kattaus) ja Nina Pinjola (Järjestelyt & Matkat). Upean ulkoasun suunnitteli ja toteutti Mirja Ruti-Marttinen, Graafinen suunnittelutoimisto Mingo.

Uudistuneeseen Häät-lehteen voi tutustua Tampereen Häämessuilla 5.-6.2.2011 Tampere-talossa osastolla 117. Häät-lehden seuraava numero kesä - syksy 2011 ilmestyy 16.2.2011.

LISÄTIETOJA
Sari Yli-Salomäki, puh. 040 505 7345, sari.yli-salomaki@editus.fi, www.haat-lehti.fi


Tiedote 31.1.2011

Thaimaalainen pitopalvelu Paan Suihko

Thaimaalainen pitopalvelu Paan Suihko valmistaa häihinne ja muihin juhliinne thaimaalaisia herkkuja. Yli sadan thailuomuksen lisäksi valmistamme myös suomalaista, perinteistä hääruokaa. Karjalan piirakoista nauraviin nakkeihin. Näin saatte varmasti kaikki vieraanne tyytyväisiksi myös ruokatarjoilun puolesta. Valmistamme ruoat tilanteen salliessa asiakkaan osoittamissa tiloissa, joten saatte ruoan pöytään suoraan "keittiöstä". Tämä on yksi thairuoan uskomattomien makujen salaisuudesta. Valmistamiseen emme tarvitse ammattitason tiloja, vaan loihdimme ateriat hyvinkin tavallisissa olosuhteissa. Tarvittaessa jopa kesäisessä luonnossa. (Kaasulaitteet toimivat lähes missä vain).Toki toimitamme ruokaa myös valmiina aina n. 50 km:n päähän Tampereelta. Ruoan kuljetusaika rajoittaa kuljetuksia kauemmaksi. Nettisivuiltamme www.thaipitopalvelu.fi löydät pienet maistiaiset ruokalistaltamme.

Pitopalvelumme palvelee noin 200 km:n säteellä Tampereelta. Erityssopimuksella palvelemme myös kauemmaksikin. Tarjouspyyntö kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Löydät meidät Häämessuilta Tampere-talossa messuosastolta ja tarjoiluehdotuksemme katettujen pöytien osastolta.

Jin dii toon krap. Tervetuloa.

Thaimaalainen Pitopalvelu Paan Suihko
www.thaipitopalvelu.fi

Tarjoukset ja lisätiedot:
Jussi Suihko
jussi.suihko@thaipitopalvelu.fi
p. +358 44 0331958
Tampere


Tiedote 31.1.2011

Elämyksiä ja lepoa romanttisessa Vaihmalan Hovissa!

1900 - luvun alkupuolella rakennettu ja kartanohenkisesti täydellisesti remontoitu Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pirkanmaalla, Lempäälässä. Vaihmalan Hovissa on ravintolatoiminnan lisäksi tasokkaita yksilöllisiä hotellihuoneita, monipuolinen Day Spa osasto, suuri rantasauna ulkoporeammeineen. Meillä on myös vierasvenelaituri, uimaranta, beach volley kenttä sekä matkailuautoalue. Laadukkaasta sisustusputiikistamme saatavissa tuotteet kodin sisustukseen ja puutarhaan sekä häälahjapalvelu.

Rakennuksia ympäröi suuri omenapuutarha - vihkiminen puutarhassamme on varmasti unohtumaton elämys. Omenapuiden katveessa suihkulähteen läheisyydessä on Vaihmalan Hovin oma "rakastavaisten kaivo" jonka rautaisiin ristikkoihin voivat hääparit kiinnittää oman kaiverretun lukkonsa suuren päivänsä muistoksi. Halutessaan hääpari voi matkata kirkosta Vaihmalan Hovin häätilaisuuteen vaikkapa meidän Mercedez Benz SL 190- vm 1961- mallisella avoautolla.

Jugend Sali toimii häiden ja juhlien viettopaikkana, tarjoiluista kakkuineen ja kukkineen aina somistukseen asti huolehtii Vaihmalan Hovin osaava henkilökunta. Tanssit voidaan halutessaan järjestää 100-paikkaisella katetulla terassillamme. Arvokkaassa pääsalissa mahtuu juhlimaan lähes 100 häävierasta ja kokonaisuudessaan tilaa löytyy yhteensä n. 150-160 juhlijalle. Bitro Kynsilaukka puolestaan on avoinna ympäri vuoden, Bistrossa herkutellaan mm. etanoilla ja simpukoilla.

Hääpakettimme sisältää myös hääparin valmistautumisen suureen juhlaan. Morsiamelle tarjoamme erillisen ohjelman vartalohoitoineen, häämeikkeineen ja kampauksineen. Samalla sulhanen voi rentoutua höyrysaunassa tai porealtaassa. Day Spa hoitolamme Ruusukylpy on kuin luotu tuoreen avioparin aamuhetkeen! Yön morsiuspari voi viettää ihanassa Honeymoon -huoneessamme.

Asiakkaidemme toiveesta olemme avanneet päärakennuksen pohjakerrokseen Viikinkikellariimme à la carte- ravintolan. À la carte- ravintola on ainoa laatuaan Lempäälässä ja palvelee - myös ilman ennakkoon tehtäviä pöytävarauksia! À la carte ravintolan sesongeittain vaihtuvista herkullisista menuista vastaa keittiömestarimme Janne Lääperi. Viikinkikellari on tunnelmallinen tila, jonka terassilta on upeat näkymät Vanajavedelle. Pienessä ja intiimissä ravintolassa on A-oikeudet.

Vaihmalan Hovissa on lisäksi Mama´s Classics klassikkoautojen kotimuseo. Naapurissamme on golf-kenttä ja ratsastuskoulu sekä suosittu lintubongauspaikka ja kalaisat vedet. Lempäälän kunnan kulttuurilautakunta palkitsi Vaihmalan Hovin vuoden 2009 kulttuuriteosta - tervetuloa palveltavaksi!

LISÄTIETOJA
Miia Karjala markkinointipäällikkö
miia.karjala@vaihmalanhovi.fi 0207661818

Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovi
Vaihmalantie 144, 37500 Lempäälä puh: 020 766 1810 info@vaihmalanhovi.fi vaihmalanhovi.fi
Facebook: Vaihmalanranta


Tiedote 25.1.2011

Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho

Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho on mukana häämessuilla osastolla nro 67. Valmistamme käsityönä ainutkertaiset morsiuspuvut ja miesten puvut. Palvelemme myös muun juhlaväen pukeutumistarpeissaan. Uutuutena valikoimissamme ovat laadukkaat Cavalier-mittapuvut ja ylelliset sveitsiläiset Hübscher-mittapaidat.

Materiaalit asuihin löydätte joko omista valikoimistamme tai tilauksesta. Tuomme maahan upeita silkki- ja villakankaita pieninä määrinä suoraan Lontoosta. Näin varmistamme että asiakas saa todella yksilöllisen asun elämänsä tärkeimpään juhlaan.

Tämän vuoden messuilla jaamme myös infoa pukeutumisetiketistä. TASATUNNEIN PIENI EVÄSTYS PUKEUTUMISETIKETIN SALOIHIN! Tervetuloa kuuntelemaan osastollemme/esiintymislavalle tai rohkeasti kysymään suoraan meiltä

MESSUTARJOUKSENA MIEHILLE - PAITA KAUPANPÄÄLLE TILATESSASI PUVUN 5-6.2 2011

Iloista ja antoisaa messuvierailua,
Kirsi AhoTiedote 25.1.2011

Musiikkiteatteri Palatsi

Musiikkiteatteri Palatsissa on upeat puitteet tyylikkään hääjuhlan järjestämiseen. Palatsi on enemmän: se tarjoaa saman katon alla kaiken, mitä huolellisesti laadittu yksityistilaisuus edellyttää, eli tila-, ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Tampereen keskustassa sijaitseva Tuulensuun arvokiinteistö toimii ainutlaatuisena ravintolateatterina, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Menneen ajan glamouria ja nostalgiaa huokuvat tilat nostavat tunnelman hetkessä arjen yläpuolelle. Me järjestämme mielellämme tilaisuuden toiveidenne mukaan. Henkilökuntamme suunnittelee ja järjestää hääjuhlan asiakkaan kanssa alusta loppuun saakka.

Tulossa Palatsiin:

Vuoden kovin rockmusikaali Show Must Go On saa ensi-iltansa 4.2.2011. Tarinaa nuoren yhtyeen tiestä tähteyteen siivittää legendaarisen rockyhtye Queenin musiikki. Esityksessä kuullaan kaikki Queenin parhaat hitit, kuten Bohemian Rhapsody, I Want It All sekä nimikkokappale Show Must Go On. Katariina Leinon käsikirjoittamassa ja Petri Lairikon ohjaamassa musikaalissa loistavat Marika Krook, Kimmo Blom, Miro Honkanen, Jukka Mänty-Sorvari, Ari Myllyselkä ja Jussi Ojanen.

Kesällä 2011 Palatsissa jatketaan kantaesitysten merkeissä, kun Blues Brothers valtaa lavan. Luvassa on hulvaton revyy, josta ei vauhtia, sketsihahmoja ja meneviä biisejä puutu! Musikaalin pääosissa ovat tietysti itse Blues-veljekset, joita esittävät Suomen paras koomikko Miro Honkanen ja monitaituri Ari Myllyselkä. Soul-diivan roolissa nähdään viime vuoden Iskelmä-Finlandia-voittaja sekä Tanssii tähtien kanssa-kisaaja Laura Voutilainen. Musikaalin ensi-ilta on Palatsissa 1.6.2011.´

Ensi syksynä 30.8. saa maailman ensi-iltansa musikaali legendaarisesta laulajasta ja lauluntekijästä, Juhani "Juice" Leskisestä! Unohtumattomia säveliä ja suomalaisen rocklyriikan helmiä sisältävä esitys vie katsojat musikaaliselle matkalle Manse-rockin luojan, taiteilija ja ajattelija Juice Leskisen maailmaan. Musikaalin käsikirjoittaa ja ohjaa Kummeleistakin tuttu Heikki "Pote" Vihinen.


Tiedote 14.1.2011

Paprus - palveleva askartelukauppa

Haluamme olla apunanne unelmahäiden järjestämisessä!

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte varmasti häittenne teemaan sopivat materiaali- ja värivaihtoehdot. Jatkuvasti uudistuva tuotevalikoimamme on trendikäs ja laadukas.

Autamme valitsemaan tuotevalikoimastamme oikeat materiaalit ja neuvomme myös tarvittaessa koristeiden ja kutsujen teossa. Materiaaleistamme saatte aikaiseksi yhtenäiset kutsu-, paikka-, menu- ja kiitoskortit.

Osaamistamme ja materiaalivalikoimaa on nähtävillä osastollamme olevista mallikorteista. Lisäksi olemme mukana katettujen hääpöytien näyttelyssä.

Ammattitaitomme on vankka ja kokemuksemme häiden kutsu- ja koristelusuunnittelusta on kertynyt monen vuoden ajalta. Tuotteillamme ja palvelullamme onnistutte varmasti!


Tiedote 10.11.2010

Hääjuhliin koristeita nyt myös verkkokaupasta

Jo useamman vuoden Tampereen Häämessuilla mukana ollut Lahja- ja juhlaliike Pirteä Paketti on laajentanut toimintaansa. Tuotteita voi tilata nyt myös uuden verkkokaupan kautta.

Verkkokaupasta löytyvät esimerkiksi hääkoristelutarpeet valmiiksi värin mukaan lajiteltuina sekä omista osioistaan muut tuotteet kuten kakunkoristeet ja ideat hääkarkkien sijaan.

Myymälä sijaitsee edelleen Tampereen keskustassa ja palvelee myös puhelimitse & sähköpostilla, tervetuloa.

http://verkkokauppa.pirteapaketti.fi


LEHDISTÖTIEDOTTEET 2010

Tiedote 28.1.2010

Tampereen Häämessuilla ennätysmäärä näytteilleasettajia

Tampereen Häämessut Tampere-talossa 6.2-7.2.2010, kello 10.00-17.00.


Mitä ikinä tarvitsetkin

Messuosastoilla esitellään kaikki mitä juhlaan valmistautuva voi kuvitella tarvitsevansa; Swarovskin kristalleilla koristelluista ihokoruista, limusiinikyyteihin ja polttareiden partybussista morsiusparin kasvonpiirteet omaavaan kakunkoristefiguuriin.

Juhlapaikkoja ja cateringpalveluja on tämän vuoden messuilla ennätysmäärä. Miljööt ja kokoluokat vaihtelevat laidasta laitaan. Messuilla on helppo tehdä ennakkovertailuja, ennen kuin suuntaa auton nokan kohti sopivantuntuisia paikkoja.

Valmiit sormusuutuudet kimmeltävät suurina valikoimina kultaseppien vitriineissä, mutta messuilta etsitään myös uniikkikorujen tekijöitä. Yhä useampi pariskunta haluaa itse olla mukana suunnittelemassa sormuksiaan.

Kauneuden- ja terveydenhoito esittäytyy messuilla entistä näkyvämmin. Kuntoilusta ja terveistä elämäntavoista saa vinkkejä liikuntakeskusten väeltä ja kauneuskirurgia tulee apuun, kun halutaan hoitaa juonteita tai muita ulkonäön epäkohtia.

Näyttelyt tunnelmallisessa Talvipuutarhassa ja kakkoskerroksen Puistolämpiössä esittelevät kauden uusimmat kattausideat ja antavat laajan katsauksen kesän häämuotiin. Kattausnäyttelyn toteutuksesta vastaavat askartelu- ja somistusalan ammattilaiset. Edellisvuosien tapaan rakennettu elämyksellinen Morsiuspukumaailma näyttää noin sata erityylistä morsiuspukua puettuna mallinukkien päälle. Pukuihin pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä, niitä saa hypistellä ja valokuvata.


Häämuotia ja juhlaväen eleganssia

Upea juhlamuoti esittäytyy myös Jenni Aholan luotsaamissa muotinäytöksissä. Näytöksiä on yhteensä viisi kummankin messupäivän aikana. Kaikki näytökset pidetään Tampere-talon Pienessä salissa, jossa näkyvyys on erinomainen ja istumapaikkoja yli 450 messuvieraalle.


Tampereen Häämessut järjestetään 16. kerran.
Kävijöitä tapahtumaan odotetaan tulevaksi 4.000 - 5.000.
Messuilla on näytteilleasettajina yli 120 alan yritystä.
Voimassaoleva näytteilleasettajaluettelo on nähtävissä näillä sivuilla.
Julkaisuvapaita kuvia on saatavissa messujen jälkeen.

Klikkaa tästä: kuvapyyntö Kerro toivotut aiheet ja käyttötarkoitus.
Vuoden 2009 pressikuvia saat ladattua käyttöösi tästä.

 

 
Näytteilleasettajien tiedotteet 2010

4.2.2011 Uusi ja suurempi Valokuvaamo KLIK Tampereella

Lehdistötiedote: Valokuvaamo KLIK

Yhdistämme voimamme

Palkitut tamperelaiset valokuvaajat Peero Lakanen ja Sami Reivinen aloittavat yhteistyön. Uusi yhteinen valokuvaamo aloittaa toimintansa 5.2.2011. Avajais shampanjat kilistellään viikonloppuna Tampereen Häämessuilla.

Reivinen on palkittu lapsikuvaaja ja Valokuvaamo KLIK:n perustaja. Lakasen tuorein meriitti on Suomen Ammattivalokuvaajien Vuoden Hääkuvaajan titteli, joka myönnettiin viime maaliskuussa.

Mallia yhdistymiseen on haettu muualta Suomesta, missä kuvaajien yhteistyö on tuonut paljon hyvää niin asiakkaille kuin yrittäjillekin. Tampereella kahden yrittäjän yhteenliittymä on kuitenkin ensimmäistä laatuaan. Yhdessä tekeminen tuo lisää mahdollisuuksia palveluiden tarjontaan ja tuotteistamiseen. Samalla myös studio- ja galleriatiloihin voidaan satsata enemmän.

Nyt aloittavalla valokuvaamolla on käytössä uusi 170 neliön studio Tampereen keskustassa. Hyvien studiotilojen lisäksi kuvien katsomiselle on varattu paljon tilaa, koska valokuvilla sisustetaan kotia yhä enemmän. Esimerkiksi hääkuvista ei ole enää pakko valita yhtä, vaan kaikki mieleiset ruudut saa yhdistettyä kollaasitauluun.

Uutuutena on että luonnos taulusta voidaan heijastaa videotykillä suoraan seinälle, jolloin asiakas näkee valmiin taulun kehyksineen ennen ostopäätöstä. Häätaulun voi istuttaa myös suoraan asiakkaan omasta huoneesta otettuun kuvaan oikeassa mittasuhteessa. Näin värit ja koot voidaan suunnitella helposti oikeanlaisiksi.

Muita tämän vuoden trendejä ovat hääkirjat ja huomenlahjakuvaukset. Tervetuloa haastattelemaan meitä osastollemme Tampereen Häämessuille 5.2. - 6.2. Tampere talolle. Osastomme on heti ensimmäisen käytävän päässä. Nähtävillä on paljon häätauluja- ja kirjoja.

Yhteystiedot:

Sami Reivinen
Valokuvaamo KLIK
sami@studioklik.fi
www.studioklik.fi
Puh. 050 340 3105


Pressikuvat osoitteessa:
www.studioklik.fi/press


Vuoden hääkuva 2010, kuva Peero Lakanen / Valokuvaamo KLIK
Miljööhääkuva, kuva Sami Reivinen / Valokuvaamo KLIK
Studiohääkuva, kuva Sami Reivinen / Valokuvaamo KLIKTiedote 4.2.2010
Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovin uusi kokous- ja juhlatila Viikinkikellari on avattu

Lempäälässä sijaitsevan Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovin uusi tunnelmallinen 25 hengen kokous- ja juhlatila Viikinkikellari on avattu.

Viikinkikellari sijaitsee 1900-luvun alkupuolella rakennetun päärakennuksen pohjakerroksessa. Tilassa on oma sisäänkäynti sekä terassi, josta avautuu maisema Vanajavedelle ja viereiselle golf-kentälle. Tyylikkäässä tilassa on tummat liuskekivilattiat, punaiset tiiliseinät ja somisteena tummaa puuta sekä käsinmaalattuja viikinkiaiheisia taideteoksia. Viikinkikellarissa on AV-laitteet, leivinuuni ruuan valmistusta varten sekä baaritiski A-oikeuksin. Vaihmalan Hovin tilausravintola toteuttaa myös tähän tilaan toiveiden mukaiset menut. Viikinkikellari on kuin luotu hyvän ruuan ja viinin nauttimispaikaksi. Tilan terassilla on mahdollista järjestää vaikkapa sikarin maistiaisilta.

Vaihmalan Hovissa on myös tilava yli 80 hengen aurinkoinen Jugend Sali ja tyylikäs 20 hengen Augustin kabinetti. Kaikissa tiloissa on av-laitteet ja langaton Internet-yhteys.

Myös 15 hengen rantasauna lämpimine poreammeineen soveltuu nauttimisen ohella kokoustilaksi. Hemmottelua kaipaavat voivat suunnata Spa-hoitolamme höyry- tai infrapunasaunaan, nauttia hoitavista kylvyistä ja kosmetologiemme ja urheiluhierojiemme laadukkaista ja monipuolisista palveluista (mm. käsi, kasvo, jalka ja vartalohoidot).

Vaihmalan Hovi järjestää myös täyden palvelun häät. Vieraat majoittuvat tasokkaissa hotellihuoneissamme, ravintolamme valmistaa menut ja tarjoilun, morsiusparin häämeikit ja kampaukset toteutetaan Spa-hoitolassamme, somistamme juhlatilan ja huolehdimme kukka-asetelmista. Morsiuspari siirtyy kirkosta juhlapaikalle halutessaan Vaihmalan Hovin klassikkoautolla. Myös vihkiminen omenapuutarhassamme on mahdollista. Hääyö vietetään Honeymoon huoneessamme nauttien morsiusparin hemmottelupaketista. Meille voitte saapua yöpymään myös veneellä vierasvenelaituriimme, risteillen Hopealinjalla tai matkailuautolla matkailuautoalueellemme.

Tervetuloa kokemaan elämyksiä!
Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovi
Vaihmalantie 144 337500 Lempäälä, 020 766 1810
info@vaihmalanhovi.fi vaihmalanhovi.fi Faceebook: Vaihmalanranta
LISÄTIETOJA: Miia Karjala, markkinointipäällikkö, 020 766 1818, miia.karjala@vaihmalanhovi.fi


Tiedote 1.2.2010
Paprus ja Myllärit loihtivat hääjuhlapöydän Häämessuille

Ravintola Myllärien ja askartelukauppa Papruksen väki kohtasi ja tutustui Tampereen Häämessuilla, ja niin alkoi antoisa yhteistyö juhlien tiimoilta. Hynttyyt lyötiin yhteen molempien ammattitaitoa ja erityisosaamista hyödyntäen. Tuloksena saatiin onnistuneita ja yksilöllisiä juhlakokonaisuuksia tunnelmallisessa miljöössä. Tämän vuoden Häämessuille Myllärit ja Paprus ovat ideoineet yhdessä Mylläreiden ravintolatilaan sopivan hääjuhlapöydän. Pöytä kattauksineen ja koristeineen on ihasteltavissa Tampere Talon toisessa kerroksessa Katettujen Juhlapöytien näyttelyssä.

Häät ovat aivan erityinen, kahden rakastuneen ihmisen juhla, joka säilyy mielessä koko loppuelämän. Nykyään hääjuhlia suunnitellaan tarkemmin ja pitempään, sillä niistä halutaan yksilölliset ja ikimuistoisen kauniit. Teema ja värit kulkevat usein yhtenäisenä kutsuista juhlien kautta kiitoskortteihin asti.

- Vieraille juhliin valmistautuminen alkaa kutsun saamisesta. Kutsukortti kertoo juhlien teemasta ja luo odotuksia tilaisuuden luonteen suhteen. Hyvä kutsukortti on yksilöllinen ja tyylikäs. Se tekee juhlista parhaimmillaan houkuttelevan ja odotetun tapahtuman, kuvailee Anne Vuopio Papruksesta. Kutsujen, pöytäkolmioiden ja muiden juhlan paperisten koristusten laatimisen lisäksi Paprus tarjoaa suunnitteluapua.

- Hääparilla on miljoona asiaa mietittävänä, kun häitä suunnitellaan. Juhlien järjestämisen ammattilaisen apu selkeyttää ja helpottaa juhlaan valmistautumista, Anne selittää.

Mikäli omat toiveet juhlien suhteen eivät ole vielä kiteytyneet, pystyy Papruksen henkilökunta myös antamaan hääparille ideoita ja mielikuvia maisteltaviksi, jotta se aivan oma tunnelma ja tyyli ikimuistoiseen tilaisuuteen saavutettaisiin. Hyvin suunniteltua ja kaunista tilaisuutta arvostavat juhlien järjestäjien lisäksi myös vieraat. Tunnin konsultaation aikana käydään läpi asiakkaan toiveet ja kartoitetaan tilanne. Se säästänee monelta pariskunnalta aikaa, vaivaa ja hermoja.

Paprus ja Myllärit tuntevat toistensa toimintatavat ja osaavat luoda näyttävät juhlat alusta loppuun. Papruksella on lukuisia muitakin yhteistyökumppaneita, joiden tilojen, ruokien ja erityislaadun tuntemuksesta on hyötyä juhlaa valmistellessa. Juhlapaikka onkin usein juuri se lähtökohta, josta juhlan teemaa ja luonnetta voi olla helpointa lähteä suunnittelemaan. Tuttu juhlapaikka voi toimia myös muiden elämän merkittävien juhlien näyttämönä. Häiden lisäksi päästään viettämään mahdollisesti ristiäisiä, merkkipäiviä, rippijuhlia tai lakkiaisia. Myllärit ovatkin saaneet olla luomassa ja seuraamassa monien perheiden juhlien ketjua.

- Punainen lanka voi jatkua häistä tutulla konseptilla ja kantaa läpi muidenkin juhlien. Ravintola pyrkii mukautumaan juhlien teemaan ja luo osaltaan jatkumoa tuoden mieleen muistoja aikaisemmista juhlista, kertoo Mylläreiden ravintolapäällikkö Mikko Kilpi.

Lisätietoja:
www.myllarit.com ja www.paprus.net
Anne Vuopio, paprus@kolumbus.fi, (03) 255 6429


Tiedote 21.01.2010
Häälahjaksi ylellistä ekologiaa!

Greenstone on tuonut markkinoille ensimmäisenä Euroopassa 100% bambukuidusta valmistetun kylpytekstiilisarjan, johon kuuluu mm. ylellisiä kylpypyyhkeitä, kylpytakkeja, kylpytossuja, kylpyhuppu sekä ylellisen pehmeä torkkupeitto. Bambukuidusta valmistettujen tekstiilien hiilijalanjälki on lyhyt.

Puuvillan rinnalle on tullut uusi, luontoa säästävä tekstiilien raaka-aine bambu, joka ei ole puuta, vaan ruohoa. Bamburuoko kasvaa täysikasvuiseksi 4 vuodessa. Se ei tarvitse keinokastelua, tuholaismyrkkyjä eikä lannoitteita kuten puuvilla, jonka kasvattamiseen kuluu suuri osa maailman lannoitteista ja tuholaismyrkyistä. Kuidusta valmistettu bambutekstiili pestään hyvin alhaisessa lämpötilassa.

Silkkisen pehmeä
Puhtaalla bambulla tarkoitetaan tekstiiliä, johon ei ole sekoitettu mitään muuta kuitua. Puhtaassa bambutekstiilissä arvostetaan sen antibakteerisuutta, hajuttomuutta ja antiallergisuutta. Antibakteerisuus johtuu bambussa luonnostaan olevasta välittäjäaineesta, jota kutsutaan nimellä bambu kun. Bambukuitu on sileä ja pyöreä ja siksi se soveltuu erityisesti herkälle iholle.

Bambutekstiili imee kosteutta 3-4 kertaa enemmän kuin puuvilla tai muut tekstiilikuidut. Se tuntuu ylellisen pehmeältä, sekä kylmässä lämpimältä ja kuumassa viileältä.

Kaikki Greenstone-tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan valvotuissa olosuhteissa. Kuidun keräämisessä ei käytetä koneita tai lapsityövoimaa. Bambutekstiilit eivät rasita luontoa, koska kuitu hajoaa ja maatuu nopeasti.

Ympäristöystävällinen lahja
Ekologisen ylelliset bambukylpytekstiilit ovat ympäristötietoisen kuluttajan valinta. Ne soveltuvat syntymäpäivälahjoiksi, häälahjoiksi tai omaan käyttöön. Greenstone-bambutekstiileitä myyvät valtuutetut liikkeet ja verkkokauppa www.greenstone.fi. Greenstone-tuotteet mukana Tampereen Häämessuilla osastolla 12.

Lisätietoja:
www.greenstone.fi
Eila Grönroos, 040 594 5578 tai eila.gronroos@greenstonestore.com
Riitta Kivitila, 0400 235 300 tai riitta.kivitila@greenstonestore.com
Terhi Väyrynen, 044 213 6478 tai terhi.vayrynen@greenstonestore.comTiedote 23.11.2009
Rainbow - satiinikengät mukaan Häämessuilta!

Nyt kannattaa tulla Tampereen Häämessuille kenkäostoksille. Twiztin osastolta löydät ihanat Rainbow Club -satiinikenkien uutuudet 2010 kaikista mallistoista (Couture, Club ja Else) sekä upeat messutarjoukset. Tulemme tarjoamaan suosikkimalleja uskomattomin tarjoushinnoin vain häämessuilla. Otamme kaikki koot mukaan messuille ja voit maksaa ostoksesi kätevästi kortilla.

Iloisin messuterveisin

Marika Twiztistä


Tiedote 17.11.2009
MiniMinä -verkkokauppa tuo Suomen markkinoille valokuvan pohjalta käsityönä valmistetut miniatyyrihahmot

Lokakuussa avattu MiniMinä -verkkokauppa toimittaa persoonalliset miniatyyrihahmot lahjaksi ja hääkakun koristeeksi. MiniMinä -verkkokaupan valikoimassa on yli 100 tuotetta, joista valitaan hahmolle mieluinen vartalo. Ammattitaitoiset kuvanveistäjät veistävät hahmolle kasvot valokuvan pohjalta.

Miniatyyrihahmo on kuin kolmiulotteinen muotokuva eikä yksikään tuote ole täysin samanlainen. Hahmot ovat noin 12cm korkeita ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Vartalot valmistetaan laadukkaasta polyesterisavesta ja pää polyesterihartsista. MiniMinä toimittaa käsin tehdyt miniatyyrihahmot kahdessa viikossa.

Uniikkeja hääkakun koristeita

Hääkoristeiden valinta tuottaa usein päänvaivaa, sillä tavalliset hääkakun koristeet ovat persoonattomia ja jäävät usein huomaamatta. MiniMinän kolmiulotteisilla hahmoilla saa hääkakun koristeesta morsiamen ja sulhasen näköisen. Hääkakun leikkaaminen on hetki, jonka pitäisi olla erityinen ja mieleenpainuva. Ainutlaatuisella koristeella se jää varmasti mieleen ja MiniMinä -hahmo on varmasti uniikki ja hauska vaihtoehto tylsille massatuotantokoristeille. Persoonallinen koriste säilyy myös muistona vielä pitkään tärkeän päivänkin jälkeen. Valikoimissa on useita eri asuvaihtoehtoja sekä morsian- että sulhashahmolle, ja useita kehyksiä, joihin hahmot voidaan sijoittaa.

Lahja joka on saajan näköinen

Polttarilahjaksi MiniMinä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hahmojen vartaloita eri ammattien ja harrastusten parissa. Yli 100 tuotteen valikoimasta löytyy hahmoja niin innokkaille koripallonpelaajille kuin intohimoisille muusikoille. Valikoimista löytyy myös naisille ja miehille omat kategoriat useilla eri asuvaihtoehdoilla rokkarista älykköön.

Lisätietoja:
Harri Ikonen
harri.ikonen@minimina.fi
+358407549553
WWW-toteutus: Lifestyle Media Oy